<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 10:45 PM:

我都沒諗過會贏。 我覺得你人腳齊...
是但啦.....個交易點樣 ???
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 10:50 PM:

PAUL + ? 換 J JOHNSON + T CHANDLER

呢個我覺得有少少蝕。

我最想係甘:
J Johnson + T Chandler + Ginobili  換  Bell + Paul
甘樣我覺得公平些。
Gino 最近做乜事 ???
點解打成咁既 ???
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 10:52 PM:

我覺得SPURS既其他人都係甘上下。 你見PARKER最近既得分就知。
咁又係.....
bell我好難做嫁....
清揚日日提我和佢換.....我都唔好意思dum佢咁耐啦 ~

我搭jones得唔得 ??? 雖然最近係屎左d......
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 10:53 PM:

哈哈 有機會較量下都幾好玩。 *發夢*

ME + SHUT UP + MING 對 你兩兄弟+一人
我好輕嫁....得120 ~
因我平時係學校都係操badminton....好講求速度和手感 ~
但我最好既都係封波.....唔知點解 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 10:55 PM:

甘不如 KIDD 換 JJ + CHANDLER 係咪近番少少?  你吾洗再出多個。
我都係講講。
kidd 放埋我冇曬reb啦....話曬個trade我都好想增加reb ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 10:58 PM:

任你KIDD REB 再點強都吾會多過 CHANDLER啦﹐何況仲比埋個JJ你。
真係唔係好想.....Paul你無理由唔接受嫁 ?
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-26 11:03 PM:

harrington + miller 呢?
嘩, 你換佢咩人 ?
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-26 11:07 PM:

又想點呀你
無聊問下姐,絕唔會阻你 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 11:07 PM:

JJ 既能力真係吾差 PAUL好多...

我當而家係
JJ+CHANDLER 換 PAUL + J FOSTER

我去計下數看看 得吾得。
e.jones 你有冇興趣 ?
Originally posted by 清揚 at 2006-2-26 11:09 PM:

搭多個jones trade Gino
我就係諗住咁....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。