<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-24 09:17 PM:

無問題,其實我又唔急住要放,咪再等下睇定啲先囉
你點睇 ?
Originally posted by wer at 2005-11-24 09:34 PM:

仲沒有走tradeE.Jones嗎
哈哈, 我都想知點解 ~

p.s. 我冇投反對 ~

不過我都想要 jones.......有冇興趣和我交易 ?
Originally posted by wer at 2005-11-24 09:40 PM:

諗諗,明天9:30p.m.回覆
咁..........我照出offer啦 ~
得就算.......唔得就由佢啦 ~
Originally posted by wer at 2005-11-24 09:49 PM:

唔想trade走anthony
我既offer如何 ???
唔得既可以改 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-24 09:55 PM:

9成9秋生la,唔抵得我寸佢~
我講明先 ~
明人不做暗事, 今次完全唔關我事 ~
但係上一次C. Villanueva 果個trade我係有份vote既 ..........
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-24 09:34 PM:

你 Okafor 轉 R. LaFrentz,咁我 M. Redd 轉 M. James 又得唔得呀
咪玩啦..........
頭先秋兄出既條件真係自私左d.............相信今次好難傾得埋 ~
Originally posted by 秋葉林 at 2005-11-24 10:30 PM:

我嘅意思唔係真係用 M. James 同...
S. Cassell 唔係唔得, 我希望你唔好睇小佢 ~
佢雖然係老, 但係我認為以佢既經驗, 佢一定可保持好表現 ~
Okafor 都係一樣, 就以呢幾場為例, 雖然佢得分唔算高, 但比到我穩定既rebound........

條件.........請你重新考慮吧 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-24 10:31 PM:

我想要你個L. Ridnour & E. Okafor ~
好呀, 條件你出 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-24 10:40 PM:

照舊你出先,我系佢細佬:cool:
你想換邊個先??
你唔會2個一起換掛..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。