<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-27 12:48 AM:

不如你講下你想點la,我地出完offer你一味reject我地冇用架喎
um...........我想換個好既PF/C
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-27 12:53 AM:

你甘問距實話DUNCUN !

PF/C中既 X.O. :cool:

[ Last edited by Xtravagant on 2005-11-27 at 12:56 AM ]
你係咪傻嫁........
Z. Pachulia 可點換 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-27 01:03 AM:

唔換得架
下.....
.........唔好意思 ~
個L. Ridnour 我仲想攞去做d野.......個trade可唔可以cancel ???
請大家幫忙 ~
如果唔得既就算啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-27 10:59 AM:

暫時你單方面提出好難幫倒你喎
睇下佢肯唔肯先啦

你之前話要用 ridnour 黎對付我,都應該唔會cancel喇
對付你?
幾時 ? 我肯定我唔會講d咁既野 ~

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-11-27 at 11:03 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-27 11:03 AM:

係佢
打錯字
係 law........所以請你幫幫我 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-27 11:05 AM:

都要問下佢
就咁幫你cancel, 對佢唔係咁公平
咁又係......
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-27 11:49 AM:

我都未投
所以係差兩票
你投住先啦......反正都要等清揚.........
如果唔得既就算啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-27 12:02 PM:

我3點前睇下佢reply先

你個 Mourning 真係好勁呀
好後悔o個時冇簽佢
果次只係lucky.......見oneal傷左, 咪搵下佢個名..........
點知.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。