<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-27 07:31 PM:

gasol 唔放?

你講下..
P. Gasol + Z. Ilgauskas 換d乜
J.Johnson + Z. Ilgauskas 又換d乜
P. Gasol + Z. Ilgauskas  好難諗, 既然係你諗既, 請你提議吧 ~

至於J.Johnson + Z. Ilgauskas ........我想換 webber + Walker
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-27 07:44 PM:

walker 同 j. johnson 差唔多,只係差少少
webber 梗加嬴 Ilgauskas 成條街

P. Gasol + Z. Ilgauskas 依個trade要慢慢諗
(清揚細佬見倒都可以俾d意見~)
咁假如我想以J.Johnson + Z. Ilgauskas 換 webber + ???
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-27 07:51 PM:
Illgauskas 最近mins reduced to 28 ....
你呢個offer可唔可以send住比我先, 有得諗 ~
我食完飯答你 ~
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-27 07:55 PM:

你諗完我先出offer... 我吾急你考虑清楚再答复我,we try to reduce the chances of Trade cancelling
假如wells轉做S.Jackson又得唔得呢 ?
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-27 08:04 PM:

比D time for both of us to thin...
Dalembert 目前黎講都唔算係好好, 防守方面更比webber分左幾多 ~
er........雖然我PF都算係足夠, 但我真係對佢有興趣 ~
你決定成點 ???
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 03:24 PM:

好在我細佬有先見之明~
但就害了ming~
哈哈, 睇埋下星期先好下定論  ~
放 J.Johnson ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-28 06:56 PM:

i want Gasol wor
哈哈, 我明白......但係個trade真係好難 ~
如果你肯比時間傾既, 你就出幾個offer黎睇睇吧 ~
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-28 07:15 PM:

之前Jackson + Randolph trade Jo...
haha, sorry ~

咁你個wells仲會唔會呢?
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-28 07:34 PM:

下個禮拜AK返來我想試下個陣, 看看我最需要舖既系咩位置。
所以吾想trade住...
你比D耐性啦,你隊波而家打得幾好,點解吾看定D先?
唔係......我只係問問姐 ~
因我仲想放走 J.Johnson , 如果唔換, 相信now既效果都ok ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。