<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 10:52 PM:

我換你一件爛貨,我現在還你一件爛貨,扯平~
哈哈, 我換返黎既係咪爛貨都仲未知, 正如今次你換返黎既都唔好得去邊~

話時話, 今次win到6:3真係要多謝你 ~
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-28 10:56 PM:

你地講野好有骨
我都唔想...........
換左咪算law.......仲要講.........我win左都冇講野 ~
呢d就係氣量既不同 ~

大家玩呢個game都係想開心姐, 如果我之前講錯左野, 希望你唔好介意 ~
人不犯我, 我不犯人呢 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:03 PM:
to fantesticming05:
我唔會輸比同一個人兩次~
13週洗乾淨雙眼睇我炒你la~

清揚~
13週..........仲有一段時間呢 ~
到時球員係點都未知.......你點斷定我一定比你炒呢 ???
輸一場姐.......洗唔洗咁.............
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:14 PM:

呢D叫決心~
我好平靜既~
大家努力吧 ~
你對korver有冇興趣 ???
現時本人3points足夠, 希望放走korver ~
大家有興趣既請留言 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:21 PM:

成交~
哈哈, 今次可以比我諗耐d嗎 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:25 PM:

HA~放心,今次本少爺親自操刀,冇乜狡猾出,今次只是想trade走兩個活塞人的其中一個走啫~
要諗諗, 大家得分都係咁上下........korver 有時仲有d  reb tim..........
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:36 PM:

prince有時都有reb及助攻架,又低失誤,得分又定,想換好心咪拖la~
好, 溫完書先算 ~
er.........今晚2點前會ok~

不過話時話, 你個rib可以點換 ?
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-28 11:39 PM:

korver比S.Jackson高一級架
你考慮清楚啦。如果你隊波3分贏人成條街就trade lor, Prince比到籃板同穩定
S.Jackson ??
和佢有咩關係 ???

係呀....我都計緊.......
你有冇興趣換佢 ?
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-28 11:42 PM:

你咪鬼催距啦,你又吾系吾知我地幾個幾鬼嬗變。到時搞到要cancel就吾好啦。你話系咪先?
哈哈, 咁又係........我只係個細路仔呢 ~
本身諗住換你個 wells, 點知你又............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。