<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-11-28 11:49 PM:

好好考慮la,今次對你利多於弊架~
咁你點解想換佢呢 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-28 11:51 PM:

咪話左唔想有2個活塞球員囉
你覺得值唔值 ???
我對住d bio 已經開始頭痛, 唔想諗野......
Originally posted by 艾力克 at 2005-11-29 11:01 AM:

係呀
都有d後悔o個時冇簽

但佢o既 R. LaFrentz 就....2分, 9射1中
好無奈.........9射1中...........
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-29 08:33 AM:
Ming I gave you a new offer to trad...
假如

Randolph + Wells + R. Wallace

trade

Z Ilgauskas + J.Johnson + Parker

咁樣得唔得呢 ???
actually, 我認為 D.Williams 遲早冇正選, 所以冇乜choice........
我個offer對長線黎講比較有利 ~

如果唔得既唔好話我, 請比提議 ~
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-29 07:22 PM:

R.Wallace 而家打得好好wor.. Ran...
但係 D.Williams 遲早都會去返後備........
最近表現唔錯既G. Wallace可以換嗎 ?
wt about parker ?

Randolph + Wells + R. Wallace

trade

Z Ilgauskas + J.Johnson + Ginobili ?
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-29 07:42 PM:

what ??

Look Randolph + R.Wallace 係吾可以一齊比你﹐明吾明 ?
你會吾會一次過放晒 Illgauskas + Pau Gasol  for 2個SG/PG ??? 根本得不嘗失的...
哈哈, sorry, 打錯曬 ~

Randolph + Wells + Ginobili

trade

Z Ilgauskas + J.Johnson + parker
原來你咁計.......
我見佢2個TO, blk, reb 都唔係相差好多, 所以冇計落去 ~
於是我咁樣出, 諗住你係著數左...........
Originally posted by Xtravagant at 2005-11-29 08:11 PM:

最緊要你明白jeh... 所以Ginobili比Parker個ranking高﹐就係因為甘lor.
D.Williams 仲可以打幾耐正選 ?
Randolph + Wells + Frye

trade

Z Ilgauskas + J.Johnson + Parker

咁樣呢 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。