<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2005-12-1 09:59 PM:

sleep 緊,誰知有人踩我
我老實講當初我完全沒choose人,是computer抽,我對戰績唔會緊張
我外面同人play,我排 the first
仲有,我無輕視你的team
不如傾埋先訓啦.........now仲好早姐 ~
假如我想換佢2個, 要點出先得 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-1 10:05 PM:

carter 同 duncan 係 2:2

bm 同 hamilton...
bm 嬴 reb, ast, stl, blk
hamilton 嬴 pts, 3pt
bm 嬴 4:2, 當然有異議啦
點可以咁計, 你win果dd就話win左..........
你冇需要再搵原因啦, 就算當你岩, 清揚都一定唔肯.......
咁只會浪費你既時間, 倒不如出過個仲好啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-1 10:06 PM:

好羨慕呀~
我去到中三就未試過咁早訓喇
除非係病左好 tired 啦
咪就係.......我now form 5.......冇覺好訓 ~
Originally posted by 秋葉林 at 2005-12-1 10:09 PM:

即係唔洗星級,但係要有一定實力
...
你需要邊方面先?
Originally posted by 秋葉林 at 2005-12-1 10:14 PM:

多多 blk、多啲 ast、少少 reb ......  
parker 有 pt, ast, stl.......你點睇 ?
T.Parker 冇人有興趣 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-1 10:39 PM:

俾人鬧?
清揚都話'有興趣'喎

我都真係唔識 trade
你諗倒都可以提議下
我會考慮
哈哈, cassel 你有冇興趣換 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-1 10:44 PM:

成日我問你時,你又話唔想換
過左一大排,你又問我換唔換

你又提議下喇
我已經有4個 pg, cassell 過黎o既,你就要拎我d pg走
所以唔會係一trade一喇
until now, 我仲係好想換你既 webber.......只係你次次都話要gasol..........
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-1 10:48 PM:

webber 係我o既大將, walker 只可以...
哈哈, 不妨一試 ~
你提議下吧 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-12-1 10:56 PM:

每一分都系勝負關鍵~
我唔可以執正隊波,我仲乜要成全你?
你想執咩 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。