<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2005-12-2 11:50 AM:

oh no Ginobili is injured....
I am soo fed up with injuries this season ... *frustrated*
now 個 offer 係點 ???
Originally posted by wer at 2005-12-2 05:03 PM:
我又回來
你出幾個offer比我好嗎 ???
Originally posted by Xtravagant at 2005-12-2 03:23 PM:

Randolph + Wells + ?

for Il...
Randolph + Wells + Dalembert

trade

JJ + Ilgauskas + Rush

你點睇 ???
Originally posted by wer at 2005-12-2 08:09 PM:

想加強blk
你又想要duhon......又mourning..........
我想要你既Jofferson 和 E.Jones..........

不如你出個offer我吧.......
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-2 08:15 PM:

好~
t-mac 成交

你揀埋 carter ...
佢點會肯嫁......根本唔合理.......
carter + 個2打6 換到 T-Mac........你咪好著數 ???
Originally posted by 清揚 at 2005-12-2 08:18 PM:

實實破壞@@
咁又唔好咁衰.........wer 唔會咁大意既 ~
Originally posted by wer at 2005-12-2 08:20 PM:

如最後不合心意,我會放棄
你想換邊個 ???
我又可以點換呢???
Originally posted by wer at 2005-12-2 08:28 PM:

duhon
B. Simmons trade duhon
(但我知不可能)
sorry.......佢真係唔得.........B.Simmons 係我早一排放棄既..........對佢冇興趣~

我想換 Jefferson/E.Jones........可唔可以duhon + 個人換 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-2 08:35 PM:

要pg唔問我地,相信E.V.I.L House可...
哈哈, pg 我都有幾個呢  ~
有duhon, cassel, parker........都唔錯呢 ~
Xtravagant 唔係度........冇得一起傾tim........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。