<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
佢冇正選wor...........
actually, 你睇下JJ表現已經好返 ~
2換2都唔係唔得姐.........
Originally posted by Xtravagant at 2005-12-3 10:47 AM:

ok la
2 for 2 la

Illgauskas + JJ for
Randolph + Wells ?
yup ~
好, 交易左啦 ~

不過本人都仲係放緊 T.Parker ~
有興趣既請講 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-3 12:38 PM:

it seems u are the better side of this trade
都係咁上下, 你睇下今場JJ幾強先得嫁 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-3 12:46 PM:

一場唔代表一季
Randolph + Wells 夠穩定,有水準; 前者得分+reb; 後者全面
睇你點諗 law ~
JJ 係主力黎呢 ~

T.Parker 有冇興趣換 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-3 12:53 PM:

已夠 pg 用

wells 就有興趣

Randolph + Wells 夠係主力
wells ???
你咪又係出walker.............
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-3 12:56 PM:

之前係因為你地覺得佢差, 我先出walker, 之前連 CV 都可以簽倒添
1 trade 1 就唔會
到時睇下你有d咩球員先傾啦
我諗now我唔會再換人住嫁啦............
只係放T.Parker........

只好慢慢等人搵我吧  ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-3 01:08 PM:

我都係

你個trade嬴 pts, reb, stl; 輸 3pt, blk

不過你換走左 zi 之後, 其他3個center都唔穩陣
哈哈, 呢個就一定嫁啦 ~
我反而唔介意 ~
我睇既只係能力 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-3 01:08 PM:

我都係

你個trade嬴 pts, reb, stl; 輸 3pt, blk

不過你換走左 zi 之後, 其他3個center都唔穩陣
zi 都唔見得有幾穩陣...........
Originally posted by 清揚 at 2005-12-3 08:00 PM:

可悲:cool:
我既意思係換返黎既比佢穩定 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。