<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 07:57 AM:

唔夠彊ar,咁 D. West轉U.HSM架喇~:cool:
你咪玩啦..........果2個換gasol..........唔換啦 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 10:44 AM:

d.west差你個gasol少少咁大把,加多...
對我黎講, 可能有時gasol和west既表現接近, 但穩定就比不上啦.........你無理由唔知既 ~
我出果個我都覺得傻左d........不過見出左咪算啦 ~ 唔好意思

如果你呢2個黎換gasol......我接受唔到 ~
miles 主要黎講都只係射手一名姐 ~

如果你仲想換既.......不妨轉移第二個目標........gasol 我now都唔係咁想換走呢 ~

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-12-6 at 11:09 AM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 11:15 AM:

第二個目標叫Z. Randolph ~:cool:
B. Wells是第三目標(唔會用west換):cool:

[ Last edited by 清揚 on 2005-12-6 at 11:17 AM ]
..........你出到邊個先 ????
老實講, 本人對west冇乜興趣.....
但假如你攞佢就換走gasol/Randolph........咁你咪好著數 ???
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 11:23 AM:

白痴~gasol/Randolph=2 trade1架,2 trade1可以清走箊血,冇著數 ???我仲蝕過你ar,milles有18pts,4.xxreb,1.2blk架

[ Last edited by 清揚 on 2005-12-6 at 11:24 AM ]
........你出到邊個先 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 11:26 AM:

睇你出邊個,貴有貴,平有平:cool:
唔講gasol/Randolph住, 我出wells你可出咩人先 ?
2換2都得 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 11:32 AM:

milles一定有
鬼唔知咩.........你都唔想儲傷兵既..........
咁假如出Randolph呢 ?
我對davis.........又可以點換呢 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 11:42 AM:

D. West/T. Ford  :cool:
和 wells 冇 difference ?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 11:49 AM:

Gasol可Trade Z. Pachulia:cool:
對我冇咩好處...........

假如出R. LaFrentz 呢 ?
你又可出邊個?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。