<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 11:53 AM:

不受理~
Gasol trade ZaZa+Milles
P.s--Milles有1.2blk架,佢唔系一般shooter黎架
佢要走成幾個星期就唔係咁計嫁啦.........
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 11:56 AM:

唔洗諗住壓到我血本無歸:cool:
我冇咁諗過..............
只係你咁出都唔見得我有著數...........miles 由始至終我只當佢係射手 ~
gasol 我真係唔想換走住 ~
Randolph 都仲可以傾.........
R. LaFrentz 傾都冇得傾 ??? 要求不高呢 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 11:58 AM:
C. Mihm 可1 on 1
換走埋佢我就冇曬centre嫁啦...........
佢1換1真係難d ~
連佢你都睇得上眼 ???
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 12:05 PM:

介紹A. Foyle 及 R. Nesterovic比你:cool:
Foyle真係諗過下 ~
但Nesterovic就冇啦....
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 12:07 PM:

我指在trade走milles啫:cool:
我一早想踢佢走,都唔系我親手簽佢既~
岩岩睇返佢既data...........雖然有得分和blk..........但原來個FT%係咁低..........
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 12:09 PM:
你也可用parker trade人中鋒,有人等pg使,手頭又有ok既center~^^
乜水...........wer ?
假如我 Randolph 加個人可唔可以換Pachulia  ?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 12:19 PM:
Randolph唔值$$$law,又冇得打C,又冇Blk.........
乜係咩........
actually, 你有咩人真係可以出既  ?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 12:25 PM:

相信系X兄賣比你既主因,表面上你賺左,其實你蝕左,Z. Ilgauskas有blk架.........
哈哈, 咁我又唔覺wor ~
now 佢換左返黎, 我希望係一直keep住 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。