<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 03:10 PM:

又乜ar?
你個系wells咋
算啦.......等我再諗諗先啦 ~
PF 已有好多......
講能力, prince 咪又和佢咁上下 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-6 03:21 PM:

我用一個 trade 你兩個係搵自己笨
2 trade 2 可以點?
我想換你odom ~
可以點換 ?
Originally posted by wer at 2005-12-6 04:49 PM:
fantesticming05
duhon trade kaman唔得
你想點換 ?
你仲係咪換duhun嫁...........
主要黎講我想換Jefferson........你提議一下吧 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 07:14 PM:

我果單又點?
收到消息Milles傷得冇預期嚴重,抖10塲左右咋喎~:cool:

[ Last edited by 清揚 on 2005-12-6 at 07:16 PM ]
sorry.........個offer係咩 ???
gasol 唔換住......
你想換既就只有wells ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-6 03:25 PM:

點都要有 gasol 份~
咁到時你咪有webber + gasol.........咁點可能呀 ~
2 換 2 唔出 gasol 有冇可能換到佢?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 08:32 PM:

sg la~
咁.........都係算啦, 我都係唔換啦 ~
次次返到黎wer都走左嫁...............
Originally posted by wer at 2005-12-6 08:37 PM:

這次我在此
下 ??
我出既唔好咩 ???
我可以出第2個offer嫁...........
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 08:44 PM:
ha~ wer又走了......
又未確認........
點解佢會肯嫁............我出既一定比你既好.........唉 ~
今次真係比你著數曬.......
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 08:45 PM:

咪阻我la,我冇人用ar,哥哥,比條生路行下la,thx
但我好想換佢呀...........真係好想 ~
Originally posted by wer at 2005-12-6 08:46 PM:

post出來see
now我要post圖
duhon + prince 你唔肯 ???
點睇都比佢好啦........
如果真係唔肯, 我即刻換人 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。