<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 08:48 PM:

比條生路行下la,我比你炒6:3架
一次唔等於乜.......下次比你炒都唔定呢~
上次話就話6:3, 但唔係win好多. 好多你都輸得唔抵 ~
Originally posted by fantesticming05 at 2005-12-6 08:50 PM:

duhon + prince 你唔肯 ???
點睇都比佢好啦........
如果真係唔肯, 我即刻換人 ~
我之前出左另一個offer你又覺得點?
我覺得都合理wor.........
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 08:53 PM:

我唔理ㄚ,次次trade人比人封殺........若果今次再比人封殺,我一定唔玩
你有冇咁狗...........個個都會比人ban嫁啦.........交易係咁嫁啦 ~
Originally posted by wer at 2005-12-6 08:53 PM:

o........你唔鍾意唔緊要 ~
咁另一個呢 ?
唔得我再出 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-6 08:56 PM:

又以唔玩黎威脅我地?!

你都係一次俾人ban左姐,仲要係隱形人~
咪就係 law......... 佢次次都出呢招咁仲洗玩既 ~
Originally posted by wer at 2005-12-6 08:57 PM:

哪一個.
我真是要post圖啦
prince + parker trade jefferson + haywood/kaman ~

如果唔得, 我出個2換1既 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 09:00 PM:
我K. Korver+U.Hsm+Milles trade Jeff~
你 add 埋佢, 佢又要放自己友 ~
佢個E.Jones 都比佢好啦 ~
Originally posted by wer at 2005-12-6 09:02 PM:

no
parker + H. Turkoglu  換 jefferson 呢 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-6 09:02 PM:
服左你地

清揚就大賤價想賣走 miles

而家你地仲要2-3個trade一個 jefferson
駛唔駛咁呀?
我一直都諗住換jefferson ~
難得佢係度, 一定係咁出到佢肯啦 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-12-6 09:03 PM:

我冇Jeff一定死,願以三個勇將搏一舖
T.J.ford+U.Hsm+Milles trade Jeff
你又有幾勇, 話就話勇, 實際上都係出自己既小兵黎換姐 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。