<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-6 09:55 PM:

咁 iverson o既情況係點呀?
(只係問下,我唔會要佢)
如果當中要有佢, 咁當然要有埋james/webber 啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-6 09:59 PM:

嘩..
咪即係 webber + 一個人就換倒 iverson?
倒想聽聽你的看法
下..........如果要合理, 咁睇黎唔只 2 換 1 啦........
真係好難 gor wor.......你真係想換先好講.....
Originally posted by 151515 at 2005-12-6 10:04 PM:
Hello
你係.........
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-6 10:05 PM:

我對 iverson 冇興趣

wells + Mourning 又如何?
可以諗諗, 但換左後我可能得不償失 ~
除左wells, 有冇第2選擇 ?
一係.......你可加個人 ?
wers 走左拿 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-6 10:08 PM:

我係諗住2換2
睇下你想加邊個
有冇提議 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-6 10:16 PM:

可惜你隊波冇3分手(我冇興趣)
用3...
rush 咪3 point law.........你睇睇
er.......假如唔出wells, 出第2個會唔會易計d ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-6 10:43 PM:

first choice: gasol
second choic...
first choice 會好難傾 ~

假如 parker + mourning 換你 odom + 一個會唔會易d ???
我冇3分好正常, 但你出既都冇blk啦, 呢d野相對既姐 ~
我個人唔係咁prefer mourning 和 wells 一起出 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。