<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-12-13 12:07 AM:

太冇野心喇~0~
咪就係.......完全唔知佢諗乜 ~
仲有, 本人覺得佢睇高左秋兄呢 ~
Originally posted by 清揚 at 2005-12-13 12:10 AM:

我一定比G.wall你,你諗定出乜la,唔好以為小生又玩人,只系X佢一定要以G.wall作條件我才無耐接受.
今次我估中左..........哈哈 ~
Originally posted by Xtravagant at 2005-12-13 12:13 AM:

吾好吾記得, 我由開league到而家都系讓賽般陪緊你地玩...(12人球隊)...
我都有個oneal啦........呢d野都搵黎計........
Originally posted by 清揚 at 2005-12-13 12:14 AM:

掉布沙la
佢仲要傷幾耐 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-13 12:15 AM:

咁你錯喇
我只係想要 dalembert 姐
我見佢想放 g. wallace 先兩個一齊 offer
所以我唔會要佢
我now個zo真係放得, 你冇興趣 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-13 12:16 AM:

no return data~:cool:~
o............真可憐 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-13 12:16 AM:

我有話過收購你d傷兵架,不過你o個時唔放姐 (而家都係)
仲換得過咩 ???
Originally posted by 清揚 at 2005-12-13 12:18 AM:

你唔要咁我掉g. wallace 去fa lu,我地team實在容不下他>0<
fa ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-13 12:21 AM:

無錯
佢隊波最唔掂都仲係 center 位
放 o'neal 已經錯左, 仲放埋 z 俾你, 而家 dbt 又唔要, kaman 與一級中鋒仲有一段距離
哈哈, 我都知.......不過算啦 ~
只好再諗計 ~
Originally posted by Xtravagant at 2005-12-13 12:18 AM:

你 hold 住 Mihm, Lafrenz, Kaman 都吾驚, 我Z + R.Wallace + Frye 又算得系咩 :cool:
哈哈, 到時咪知 law ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。