<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
嚮度痾番篤尿霸地盤先

評分次數

Originally posted by d228216 at 2008-7-9 07:54 PM:

單一個字

Originally posted by akakak777 at 2008-7-9 11:10 PM:

a片??
勁歌金曲
冇入嚟幾晚, 跳咗成幾千個 reply
Originally posted by akakak777 at 2008-7-9 11:12 PM:

我淨係見到影緊 a貨joxy 同埋欣e 咋wor  
你太慢喇
近掛啱啱換咗電腦, 呢幾日嚮度忙住 install windows 同 programme
唔得閑上嚟, 都唔知就發生咁多事
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-11 10:33 PM 發表:
大家唔駛咁傷感~
我嘅最後任務, 就係為EF 建立新班子~
一星期內將有公佈~
我其實真係好累, 身體健康亦出現左小問題, 早已經打算正式退下火線, 只係撐住去堅持, 等待新EF 誕生嘅呢一日~
任何 ...
雖然我唔希望你走
但係既然大皇你已經決定咗, 我都只有無奈地接受
另外雖然唔知你身體有咩小問題, 但係你要保重身體呀

最後, 就講句再見喇
但係希望就算你話走, 最最最最.........多都只係以版主既身份離開
可以keep住用會員既身份繼續留番嚮度
原帖由 SCM 於 2008-7-11 11:40 PM 發表:

最可怕係我每入一個連結都要lag一lag機先入到
太多圖要load喇
電腦慢d 都唔掂呀
原帖由 belibala 於 2008-7-11 11:50 PM 發表:

買新機啦, fujisu, 用student id 有折
岩岩換咗新電腦喇
原帖由 belibala 於 2008-7-11 11:58 PM 發表:

乜料
4core
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。