<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2007-10-29 09:34 PM:

屋企面臨家變
咁大件事?!
Originally posted by d228216 at 2007-10-29 09:39 PM:

護舒保噢!
有翼定冇翼咖?
Originally posted by d228216 at 2007-10-29 09:42 PM:

綿條
痛唔痛咖?
Originally posted by SCM at 2007-10-29 10:14 PM:

我阿媽本來唔想同我講
但係後尾都要講比我知
因為佢唔想屈住喺心入面
所以呢次我諗我想唔插手都幾難
唔好呀石仔,依個時候千祈唔係衝動行事。
你而家盡其量可以做既,就係安慰下你呀媽,盡量陪佢多d
做得太多野,反而可能會弄巧成拙
Originally posted by SCM at 2007-10-29 10:24 PM:

我都明
不過呢幾日都要返學
真係好驚佢一個人
雖然佢唔係嗰d會做傻事既人
但係見佢今日都企唔隱
又想暈想暈咁
石仔你嘅擔心我都好明白,但已經嚟到依個地步,都冇得擔心咁多
你覺得而家你呀媽嘅情緒有冇問題?有冇冷靜到?
盡量比多d十卜佢啦
Originally posted by SCM at 2007-10-29 10:26 PM:

個女人要講既今朝都講晒
我亦都唔識搵亦唔想搵佢
我希望我老豆真係識做
個女人你真係唔理得咁多咖喇,你同佢素未謀面,亦唔清楚佢到底係一個點嘅人
盡量唔好理咁多野喇,再去理埋你老豆果邊盞令你自己辛苦
所以,果邊就等你老豆自己take care番啦
石仔而家你眼前最重要嘅就係睇住你阿媽
Originally posted by 自由神 at 2007-10-29 10:36 PM:

o係呢個時候,唯有再相信佢多一次
只有佢,先可以完全解決
冇錯,,解鈴始終還需繫鈴人
依件事由石仔既阿爸自己解決番會係最好既解決方法
Originally posted by SCM at 2007-10-29 10:41 PM:

其實我都應該有責任
我應該平時喺...
唔好將責任攬上身
依件事絕對唔可以怪你,
而且事情已經發生左,而家亦唔係追究責任既時候
Originally posted by SCM at 2007-10-29 10:49 PM:

咁好la
我盡量幫我阿媽
佢今晚應該唔會諗咁多野
話晒喊左成日
都會攰 好快訓得到
真係希望我阿爸聽日都可以打多d電話黎

你自己都唔好擔心咁多喇
畢竟依件事並唔係你一個人可以阻止到
亦都唔好太花精神喺依件事上面,盡量take it easy喇
Originally posted by SCM at 2007-10-29 11:01 PM:

多謝幾位老友既意見
我希望可行la
加油喇石仔!
你個妹呢?佢知唔知依一件事?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。