<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rated-R at 2006-12-8 02:10 PM:

好ar
pts1分上落...而家岩岩反超前...領先緊1分

(p.s.kevin martin保你大...唔好再入波啦)
話口未完...kevin martin已經入左波lu..

而家又要望Abdur-Rahim入波啦
仲有OT...Abdur-Rahim加油

Wade有機大三元啦...25pts 10 rebs 9asts
Originally posted by Xtravagant at 2006-12-8 05:57 PM:

我只可以話我仲未收到料~
如果RR深信Lewis會被trade而吾想交易~ thats ok
Mo.Pete 聽日好番未?
睇佢上場好似已經差唔多....
但我聽日full晒....就係多左佢一出黎
點算?應唔應該出佢?
Originally posted by Xtravagant at 2006-12-8 06:06 PM:

吾應該...FA仲有沒Kenny thomas ?!
你應該keep 拒...SAR低潮﹐拒就勁所以會幫到你。
之前RR keep 拒兩個都係因為o甘

Kenny Thomas 仲o係FA

SAR...我會一直keep住佢...而且佢個C位岩我用

其實我係問聽日應唔應該BN佢
Originally posted by Xtravagant at 2006-12-8 06:10 PM:

仲有呢﹐你drop Collison 真係十分不智
點解會o甘做架你 ?

Collison有可能 = Wilcox o甘勁架
係咩...傻左
Originally posted by 艾力克 at 2006-12-8 06:12 PM:

應該係佢收錯風以為bynum...
haha...冇錯
真係咁
死喇死喇..
依幾日上唔到黎
5:1又可能會反敗啦
dixon 16pts..3rebs....M. Peterson 22pts..5 reb....Abdur-Rahim11pts
Originally posted by 艾力克 at 2006-12-11 01:31 PM:

尋日都話你可能會輸番2:7
冇計過, 不過你都好難嬴

y u drop morrison?
Originally posted by 艾力克 at 2006-12-11 02:14 PM:

因為想要jason, 但又唔知drop邊個
又希望可以waste下人地d waive rank

how's my offer?
need improvement?

[ Last edited by 艾力克 on 2006-12-11 at 02:16 PM ]
Webber 同 peterson岩岩復出...
比我睇耐少少先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。