<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-2-19 07:14 PM:

唐希文 + kinz + Uncle DD
Long time no see,bros~~
係咪就快要考mock?
Originally posted by pkbrian at 2008-2-19 07:27 PM:

點解要個位數  開始數上去

唔可以由 十位數開始數????
我地真係會扣番mhkk咁多分咖
費時佢咁慘喇
Originally posted by pkbrian at 2008-2-24 09:40 PM:

做乜形容到佢咁可怕= =|||
因為實在係太過恐怖
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-2-24 10:15 PM:
I FINALLY EXPLODE.

I HAVE PLACED A BET WITH SOMEONE WHO DISRESPECT FOREIGN PLAYERS.

LET'S SEE WHAT'LL HAPPEN.
I think he'll ignore your bet
Originally posted by 自由神 at 2008-2-24 10:10 PM:

唉.............
真係好可惜
佢有排搞
復原之後又要操番fit.......
至少要年半

不過睇番個情況,好多英超防守球員o係果個位都會落腳...........
佢黎到阿仙奴之後,都係早一兩個月前先至於多d表現
點知咁快就要休息
其實就算佢係好得番,都應該唔會完全復原
可能從此會變成一個易傷既球員
亦可能令佢留有陰影,出番黎五五波都會收腳
所以影響真係好大...
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-2-24 10:22 PM:
Study and 40 mins. later watch League Cup Final.....
陣間見~
我撐熱刺
Originally posted by 大邪神 at 2008-2-24 10:23 PM:

Who?
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=2&fpage=1
EF十大奇人之一
Originally posted by SCM at 2008-3-7 09:29 PM:
過兩個月佢地黎HK開show
可惜我唔得閒睇
對我而言係損失.....
http://www.youtube.com/watch?v=zBUJztI884M

[ Last edited by SCM on 2008-3-7 at 09:32 PM ]
我想睇Maroon5,,可惜我都係去唔到
唉....
Originally posted by e_e at 2008-3-7 11:55 PM:

哇 , 你好正喎~~
嘩 , 我好驚噃~~
Originally posted by pkbrian at 2008-3-18 07:40 PM:
no body here?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。