<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kinz at 2008-3-20 10:18 PM:
Scan from 上年TVB周刊

**** Hidden message by originally poster *****
變化咁大既
睇落又唔似而家咁有料喎
見到吹水版今日咁多愚人節主題,想係吹水版開個加分題
可以襯住今日,叫d版友諗d千奇百怪既整人方法,越有創意加分就越多,只要你諗得出就得

大家覺得點?
Originally posted by belibala at 2008-4-1 04:24 PM:

嘩, 好似好耐冇見你波.............
記得舊年出過類似嘅post
我都好耐冇見你啦炮叔
等我搵搵個Post先
Originally posted by eqhigh at 2008-4-1 05:11 PM:

我都好耐冇見你啦炮叔
等我搵搵個Post先
搵到啦http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=144683
估唔到同d佬個idea一模一樣添
不過我都決定照出post啦,而家有冇版主係度?
Originally posted by BOYDWAN at 2008-4-2 07:09 PM:

um? who's calling?
BoyBoy/其他版主~~
可唔可以幫我依個post加一加分?
因為我又未搵到版主幫手,自己又加唔到分
所以希望如果有版主得閒既話幫我個post加一加分丫
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=177863&fpage=1

要勞煩大家,真係唔好意思
下次我會搵左版主幫我加分先出post咖啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-4-2 08:45 PM:

done~
don't worry, everytime you need any assistance just ask, everyone willing to help when see that~
Thank You BoyBoy~~
Originally posted by 自由神 at 2008-4-2 11:48 PM:

今日下雨天,好污糟
我上巴士之後...
你咁好心,點會係你錯呢?
如果你冇幫佢,之後自己咪仲唔安落
Originally posted by 小小康 at 2008-4-26 10:33 PM:
19 press
(deleted in 10 minutes)
邊個黎?
Originally posted by 小小康 at 2008-4-26 10:39 PM:

條男人婆舉機影拍友,俾我發現咗,啤我咪影番佢,以牙還牙。
我認得佢,經常如此
女人黎?
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-4-26 10:41 PM:

識講笑就即係冇事喇
加油呀衰仔!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。