<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2008-4-26 10:43 PM:

X 2

民兄!若果作為會考生,第一個考公開試就要面對呢D突發野

真係好機會黎嫁
咪係!如果比著我當年遇到依d情況,我可能都唔知點算好
好耐冇入黎lu~
Originally posted by 自由神 at 2008-5-16 08:45 PM:
呀........呀
呀呀呀呀
衰仔做乜呻吟呀?
Originally posted by SCM at 2008-5-16 09:35 PM:
搵工有望
今日有人打黎
暑期工?份工係做乜咖?
Originally posted by SCM at 2008-5-16 10:19 PM:

一個青年中心既職位
不過有兩鐘工作比我選擇
一種係以我既專長開一個班 我做導師
另一種係幫"鴻福堂"做推廣員 去佢唔同既分店做推廣
你會揀邊樣?感覺上做導師果一份會比較好,亦比較優閑同舒服
亦唔使受咁多氣
不過如果你想出去見識一下當然唔同講法喇
Originally posted by pkbrian at 2008-5-16 10:56 PM:
=口=

http://hk.news.yahoo.com/080515/12/2u2ok.html

有條o靚妹玩可樂+萬樂珠 = =
單新聞好恐怖
我之前都試過將萬樂珠放入去d可樂入面
都係冇乜反應,應該係d可樂唔夠氣
Originally posted by Triangel at 2008-5-16 11:11 PM:

hello! hello!   EF翻譯大師黎啦
Tritri呀
咁耐以前既歷史你仲記得?
Originally posted by Triangel at 2008-5-16 11:24 PM:

你冇野芐嗎,流晒口水敢
對住你有邊個唔流晒口水丫?
Originally posted by Triangel at 2008-5-16 11:33 PM:

我Out la

你有冇注意到 EF新寵兒亞head妹
依件野丫嘛
正野黎咖
Originally posted by 自由神 at 2008-5-17 12:32 AM:
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=5#pid2679961
神風敢死隊
好勇喎佢
受左咩刺激呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。