<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-5-19 05:29 PM:
Icons for al...
岩岩都用左,其實我地全體公職人員一齊用依兩個icon好唔好?
定係大家覺得會好難分辨?
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-5-19 05:50 PM:

Good idea. Why don't you share about it in MOD idea ?
如果我或者你sd個 PM 比所有公職人員,咁好唔好?
Originally posted by SCM at 2008-5-19 08:56 PM:
其實呢兩款頭像我可唔可比ef以外既朋友做msn既icon????
緊係可以啦,依個只係對四川災民既一份心意,全世界都可以用,只要佢對災難者係有心就ok啦
Originally posted by e_e at 2008-5-19 11:32 PM:

e+緬甸連救援隊都未入喎 !!!
講瘟...
如果全中國人都好似你咁講去晒幫緬甸
咁四川既災民點算?
緬甸有事咁就代表我地唔使care番自己國家既事?
如果連自己國家都顧唔掂,又點可以去顧其他國家呢?
何況,我地而家捐既數目都未能夠幫得晒所有災民,仲何來有多餘既資源去幫緬甸人民?

神仔同Boyboy講得岩,我地唔係唔理緬甸,只係要處理好自己國家既問題,先可以去幫佢地
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-20 12:11 AM:
竟然無人理我...
Already replied you in  戀愛版
Originally posted by BOYDWAN at 2008-5-20 12:13 AM:

大家心情都唔會太好咖喇.
我頭...
頭先果個我真係流左眼淚,不過只係一兩滴,好快就忍住左
但我仲好記得好記得佢個名,佢叫陳堅
佢真係好堅強好堅強,勇敢的中國人!
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-20 12:19 AM:
其實我諗野係咪太灰呢?
正正經經咁同我傾下得嗎?
當然冇問題,你有乜唔開心都可以同大家分享
大家幫到一定幫你既
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-20 10:52 PM:
大家仲記得我嗎
仲記得呢個post嗎
[...
點呀你?你係咪鼓起勇氣搵番佢喇?
Originally posted by 自由神 at 2008-5-20 10:55 PM:

民兄做咩突然彈出黎
有冇嚇親你?
Originally posted by -仔仔仔- at 2008-5-20 10:57 PM:

都唔知應該開心定唔開心好
咁一傾番既話又唔應該咁密既
隔日搵下啦,畢竟你成個月冇搵佢,一黎就咁密好奇怪既
同埋佢有應你都證明佢冇嬲緊你啦
應該開心既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。