<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2008-5-23 11:25 PM:

你太少入呢區la
果區我都唔敢入...
無論入親邊個POST都係嗌緊交
Originally posted by kinz at 2008-5-23 11:33 PM:

屌完一個又到一個
果度變左大欖郊野公園
食飯~~
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=2#pid2695247
小小翻譯,唔好嫌棄

仲有,唔使加我分喇,我都係巡察黎既,依d都係我既義務之一
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-5-25 07:36 PM:

Darling, you burst me into laughter.......

Actually I'm only asking if necessary,
you don't needa be so serious......

Anyway, thank you so much.....

其實好似譯"TRANSFER RUMOURS & GOSSIP"咁咋嘛
翻譯真係幾好玩咖
Originally posted by 自由神 at 2008-5-25 11:13 PM:

佢link去D四級片度喎,又無權限
好能危喎

再者,果D係AV女優,做戲淫唔代表個人真係淫姐
依樣反而唔使太擔心,有版主見到一定hide左去既
應該好快有版主留意到

反而搞搞佢d言論先啦,陣間政版d人又衝晒入黎小9 佢
佢今次仲要得罪晒一大班女會員, 唉....
Originally posted by Duffy at 2008-5-28 07:29 PM:
ephigh & eqhigh...

Secret relationship...

低調d喇
Originally posted by Duffy at 2008-5-28 07:35 PM:

BoyBoy will use his own account to reply later.....
No needa be so hurry....

He said "After dinner" la....
get it~~
Originally posted by Duffy at 2008-5-28 07:34 PM:

岩岩留意到個最新加分

吹水版 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊... +9  eqhigh
吹水版 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊... +13  ephigh

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。