<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2007-1-28 12:45 AM:

打唔到YAHOO playoff
唉....失望

再見啦duff
出年你F.6,,希望你仲會有興趣繼續玩依隻game
出年有多d經驗..可以花多d時間o係度
約定你ga啦
= =..放big ben
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-30 06:36 PM:

等左好耐 終於等到
仲有冇對big ben既興趣?..
ZI + AK
v
Big Ben +??

Hughes??
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-30 08:16 PM:

佢傷左你先黎同我trade
點呀LAI賣唔賣呀?
就係見佢傷左...先順便trade埋囉

L.A.I唔賣lu
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-30 08:27 PM:
EQ依家發覺你trade走wade後 唔夠PG用
....係ga..
但係..我trade走big ben既話
要補番個勁既C..又要一個全能既頂番D stat
再要PG就3v3大交易啦喎
Originally posted by feuosma at 2007-1-30 08:16 PM:

我d球員有冇興趣呀民兄????
有ga..好多tim
A.mill啦,Davis 啦,Howard 都有興趣
你想點trade?
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-30 08:31 PM:

你睇睇 我send左個offer比你
你唔想放S.J 你可以比隻 Mobley 我
我而家超多C= =...
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-30 08:35 PM:

ben同Yao傷左
基本上得兩個Dampier 同ZaZa幫唔到你d咩
完成交易後是但drop一個都得
就係唔多想等佢兩個好番..所以要換Big ben..
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-30 08:35 PM:

ben同Yao傷左
基本上得兩個Dampier 同ZaZa幫唔到你d咩
完成交易後是但drop一個都得
L.A.I唔多想trade,,你再睇睇..
Originally posted by Rated-R at 2007-1-30 08:53 PM:

有幾賤?
百忍成金你識幾多?
佢要響頭炮只有如此

而且我要貨佢要本各取所須
難忍也..若果個trade加埋big ben o係面..
咁就掂啦..

不過都幾難lu
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。