<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2008-6-30 11:08 PM:

同佢傾左差唔多10分鐘
完全冇之前用英文傾嗰種親切感
問佢「係呢,今日做咩用中文既?」
Originally posted by SCM at 2008-6-30 11:12 PM:

同佢傾咁耐依家先問???
冇所謂啦,一開頭問仲衰,唔問你仲驚啦
Originally posted by SCM at 2008-6-30 11:16 PM:

點解一開頭問仲衰
一黎就嚇窒人,同埋你又唔肯定佢係唔係真係用中文,可能佢淨係打一句
而家同佢傾耐左,開始左話題,個女仔易d接受你問佢依個問題
Originally posted by SCM at 2008-6-30 11:22 PM:

我同佢依家傾左接近半個鐘
都仲係句句中文wo
咁就問啦,一講完而家傾緊果個話題就問
Originally posted by 自由神 at 2008-6-30 11:24 PM:

高手
石仔
Originally posted by SCM at 2008-6-30 11:31 PM:

off左
問唔到
同佢傾完一個話題就閃電off line
唔緊要啦,下次再問
如果你今日冇講錯野,咁係咪佢黎都冇所謂啦
7[size=-2]頭喇

[ Last edited by eqhigh on 2008-7-1 at 09:40 PM ]
Originally posted by Beelzebub at 2008-7-4 09:20 PM:

咁我呢個名點譯?
譯得到位有獎, 唔係加分咁小兒科~
咇屎呠~^^
Originally posted by Duffy at 2008-7-4 09:28 PM:

別西卜(B...
Originally posted by ktwu2007 at 2008-7-4 09:35 PM:

姨嬌廈阿
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... age=2103#pid2759028

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。