<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Beelzebub at 2008-7-4 09:40 PM:

又譯得唔錯喎~
好~ 比三份...
d) 大皇親筆簽名英俊照片一張

依度好似就黎爆屎渠
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-5 06:44 PM:

屌你!我係細佬咋!
係 BoyBoy, AWU, Master-D, 沙沙, Triangel, ckyckk, 自由神 呢 d 先稱得上係 "大佬" 架咋~~
我係BB咋~
做乜事死左咁多件
QuiGonJinn又禁,playplay都禁埋
衰乜?
周圍都有洗版怪
EF變左轉貼+新聞區
Originally posted by e_e at 2008-7-7 02:41 PM:

咁你係咪叫我ed舊人走 ...
一睇就知甘生你係骨幹啦
過到50年都分分鐘仲見到你(不過唔知經歷左幾多個新a/c)
Originally posted by kakeidevil at 2008-7-7 02:42 PM:
A師亨唔係有120張咖咩??
定其他冇野睇咖.....
睇到一幅
Originally posted by Duffy at 2008-7-8 10:48 PM:

今次邊個咁好彩踩中 65550 又係加分,
不過都係由大皇開新 Post 好唔好??
邊個咁好彩踩中,Ban
Ban完大皇開新Post
Originally posted by SCM at 2008-7-8 11:27 PM:

sorry
啱啱喺電話屌完老豆 有d失控
而家咩情況?
嘩!好緊張呀!好緊張呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。