<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖

點解羅馬d球迷冇晒聲氣既
Originally posted by Kian76 at 2006-3-6 10:08 PM:

如果計不敗,就唔止12場咁少。
咁又係
摺吧啦
3月 8日 星期三 17:10 更新
足球-羅馬滿營傷兵再添老將蒙特拉,聯盟杯挑戰米堡鋒線無可用之材

路透倫敦電---羅馬陣中愈加惡化的傷兵狀況令鋒線火力銳減,周四歐洲聯盟杯(歐洲聯賽杯)16強戰首回合客場挑戰米德爾斯堡(米杜士堡)時將顯得捉襟見肘。

羅馬陣中的意大利國腳前鋒蒙特拉(蒙迪拿)因背傷復發缺席,而該隊在意甲中的11連勝紀錄於上周末遭終結。

羅馬陣中長期缺陣的前鋒還包括托蒂(托迪)和農達(朗達),主帥斯帕萊蒂(史柏尼迪)手中可供差遣的射手僅有16歲的青年隊球員奧卡卡(Stefano Okaka)。

但由於奧卡卡缺乏頂級賽事的比賽經驗,巴西邊鋒曼奇尼(Mancini)可能擔當唯一鋒線箭頭的重任。

巴西籍門將多尼(Doni)同樣因傷缺陣,將由意大利21歲國家隊門將庫爾奇(Gianluca Curci)取而代之。

米德爾斯堡則缺少右後衛帕納比(彭拿比),後者在上周末聯賽中腿筋受傷,將缺席聯盟杯對羅馬的兩回合交鋒。(完)

--翻譯 王燕昆;審校 陳宗琦

[nL07768389]
EF小人物

Originally posted by wer at 2006-3-9 04:28 PM:
3月 8日 星期三 17:10 更新
足球-羅...
呢段野收錯晒料,奧卡卡發緊高燒呀!!今場文仙尼同泰迪打箭頭。
我愛長澤
Originally posted by ~~SS~~ at 2006-3-9 12:05 PM:

點解羅馬d球迷冇晒聲氣既
仲有我,雖然我好忙。
我愛長澤
3月 10日 星期五 07:05 更新
歐足協盃米杜士堡贏羅馬

歐洲足協盃十六強首回合賽事,米杜士堡主場1比0贏羅馬。

羅馬輸左==
自從比國米逼和之後
依家個勢開始減弱
大家覺得羅馬次回合贏唔贏到
次回合應該冇問題啦~~~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-10 02:06 PM:
次回合應該冇問題啦~~~
返主場實殺到一頸血啦.....
相反漢堡未重大鍋....雖要留力踢2,3日後既聯賽...對凱沙羅頓
但lee 次真係留得大鍋d 雖然睇唔到漢堡點比人入2粒...
睇來返主場入3粒重要唔好比客隊入一粒
真係睇來win 左拜仁都唔代表d 麥...可能咁就小個勁敵...
Originally posted by kaing at 2006-3-10 02:44 PM:

返主場實殺到一頸血啦.....
相反漢...
佢地又係出盡力對拜仁,冇計=3="""""""""
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-10 02:53 PM:

佢地又係出盡力對拜仁,冇計=3="""""""""
對拜仁個場拍曬手啦....上半就一粒羅係手...
比拜仁追平...差唔多完場前...又入多粒...
睇到我心都爆埋出去...
當然小弟個次更係主持漢堡啦...爆冷...hehe

不過今次原本諗住頂多和左佢...或者輸一粒都好呀....
點知....尾個幾分鐘重要輸多粒...真係...
估佢唔到...主隊入到漢堡2粒睇來佢地都唔野小...
有可能作客場再下一城...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。