<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 2007-9-10 01:45:

因住有人手起刀落.............................
Originally posted by belibala at 2007-9-10 01:46:

咁.........自宮啦............一了百了
一場兄弟,咪咁對我好噃~
啱啱又氹左佢去訓~
Originally posted by belibala at 10-9-2007 01:44:

衰仔咪玩啦
究竟你e+點?
hope u are ok................
我e+竇緊三條大学入学題.......
1. 你生活快樂嗎 ? 為甚麼 ?
2. 你滿意自己的答覆嗎 ?
3. 你找到了生命的價值和意義嗎 ?
Originally posted by 小小康 at 2007-9-10 01:47:

在自己的失敗中,認識自己;
在別人的成功中,改善自己。
我溝女嗰陣係咁諗咖~
沒有人能保證,就靠自己的表現去保證;
沒有人能承諾,就靠自己的努力去承諾。
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-10 01:50 AM:

我e+竇緊三條大学入学題.......:g...
乜香港d 大學有入學試嫁
Originally posted by 小小康 at 10-9-2007 01:47:

在自己的失敗中,認識自己;
在別人的成功中,改善自己。
溝女萬變不更之定律........
Originally posted by BOYDWAN at 2007-9-10 01:49 AM:

啱啱又氹左佢去訓~
一場兄弟, 我地親自幫你操刀
Originally posted by BOYDWAN at 2007-9-10 01:49 AM:

啱啱又氹左佢去訓~
快d接佢過嚟啦.........ny 有d art school 幾好ga
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-10 01:50:

我e+竇緊三條大学入学題.......
1. 你生活快樂嗎 ? 為甚麼 ?
2. 你滿意自己的答覆嗎 ?
3. 你找到了生命的價值和意義嗎 ?
1. 你生活快樂嗎 ? 為甚麼 ?  吓?!

2. 你滿意自己的答覆嗎 ? 吓?!

3. 你找到了生命的價值和意義嗎 ?  吓?!
Originally posted by BOYDWAN at 2007-9-10 01:50:
我溝女嗰陣係咁諗咖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。