<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-5 03:02 PM:

對唔住呀咁多位...........我暫時未有好資料比到你地,只能夠通知你地要小心..........
sorry 呀..............
咪講埋d衰嘢啦,巴打
股市更係有上有落,你肯同我哋交流,我哋開心都黎唔切啦;最緊要你冇奶大嘢
我其實冇貨响手,冇問題
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-5 15:10:

呢個亦係無辦法之中辦法..........但波幅亦較正常大,宜細心留意。
都係入返d Lafite穩陣
Originally posted by Lyon at 2007-3-5 15:07:

sorry 乜, 冇問題喎, 你一早講o左 17000, 有心理準備o架啦~~

我其實冇事, 重執o左 ~~
不過其他老友可能會麻煩d ~~
我由今朝9點半到依家,7部私人電話,5部私人電腦e-mail 都未停過,水都未飲過滴....太多人問我太多人要alert.........

呢d 市,錢就一定揾得勁多,Lyon 你明我意思.........但有好多人跳樓咖......
呢d 係唔開心嘅錢。
Originally posted by cyc1 at 2007-3-5 15:16:

咪講埋d衰嘢啦,巴打
股市更係有上有落,你肯同我哋交流,我哋開心都黎唔切啦;最緊要你冇奶大嘢
我其實冇貨响手,冇問題
呢位巴打專講衰野家嘛
Originally posted by d228216 at 2007-3-5 03:10 PM:

資源股上星期己經好弱.....試吓轉小小689, 依兩日好硬淨, 企住 0.29, 市面好d 可以上返 0.35, 希望幫到你.
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-5 03:10 PM:

呢個亦係無辦法之中辦法..........但波幅亦較正常大,宜細心留意。
Originally posted by Lyon at 2007-3-5 03:07 PM:

sorry 乜, 冇問題喎, 你一早講o左 17000, 有心理準備o架啦~~

我其實冇事, 重執o左 ~~
不過其他老友可能會麻煩d ~~
actually, the fall did not hurt me too much as I sold 1/2 of my portfolio last 2 weeks. There is still some thin profit on the left over but the only thing is 叫咗 d friends 買076, 真係好唔好意思

thanks anyway bros

[ Last edited by belibala on 2007-3-5 at 03:23 PM ]
Originally posted by belibala at 2007-3-5 15:09:

hey no problem la, 死唔去ge............怪就要怪自己
幾間大行將有大會要開,睇怕要同"大鱷" deal argeement 喇~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-5 15:20:

幾間大行將有大會要開,睇怕要同"大鱷" deal argeement 喇~
又o黎股神爭霸戰
Originally posted by d228216 at 2007-3-5 03:05 PM:

短線冇得玩嫁啦, 低位入d大股長渣啦...
中期調整已開始 ~~

特點:
大市有反彈, 冇升市.
每見反彈可 沽期指, 買 put option, 恆指沽輪

今次調整係由 16/5/2004 10918 pt ----> 24/1/2007 20950 pt

調整目標:

boyboy 睇 17000
我睇 16000
Originally posted by belibala at 2007-3-5 15:18:
actually, the fall did ...
你就好, 我輸左一支LAFITE呀
不過係99o既價錢
Originally posted by AWU at 2007-3-5 03:22 PM:

你就好, 我輸左一支LAFITE呀
不過係99o既價錢
luckily not 82.............
A兄, do u sell red wine?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。