<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:25 AM:8 P4 n! o* G+ Y9 E% I7 e( K

! c5 x- p% [: s, b算啦,佢都係唔想開,無謂迫佢啦
, N  p9 q5 Q1 y1 O3 D# t# w- T3 l
ok...正有此意~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:25 AM:" y2 R) P9 ^' f0 e: A
; [1 `/ A: t/ @9 ]/ Z
算啦,佢都係唔想開,無謂迫佢啦
3 e' M, F* c' ?$ o) e% {( v
左你聽日番幾點???; _) i2 ?; T4 {, e
4 n9 c# B. l$ _- Z* g
其實係我地嚇親小妹.....
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:27:
2 [8 q, F! U3 z4 ?
- h' W0 y, j4 R4 v( {左你聽日番幾點???
# [% P  l. p! r! V' F& B
( O+ R* u; d" O% z其實係我地嚇親小妹.....
( }! d2 P( X; S( F' ~
9點半囉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:29 AM:0 x2 o' y# t( _$ |/ r7 r+ d

7 K3 ^3 X  i' `' n9點半囉
" W5 O1 G" s- F% ^% E6 Q* p咁仲唔瞓?
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:30 AM:
4 N* i; N5 i- W) ]; o& X, w, j5 x$ j! V- t; r0 G
咁仲唔瞓?
1 B7 F9 G7 I) q  c# m仲有15分鐘...
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:30:( J4 R7 l0 O7 t" i! h- ~. n

) J: p6 N+ N- O+ h$ Q仲有15分鐘...
& Y* e' f  Q9 O
你唔好引我下
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:30 AM:
7 K8 i. c5 F' V% v9 X
. f8 u5 f# y9 p8 s  V: b; s. K仲有15分鐘...
  d: W5 B2 l* }* m# {( r+ n
大穫............超眼瞓.............
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-19 02:32 AM:
% V3 e1 `% y2 Z2 Q" P' q3 T
1 S& Q5 O' G8 T你唔好引我下
+ d* N. c( `/ v) s
睇完仲有粒幾鐘瞓...夠差電
小妹走左??
Originally posted by Asurada129 at 2005-10-19 02:36 AM:
" g* ~1 v3 ^% E# n小妹走左??
( F( j3 d1 e; U冇人......我都閃算了...# Q! C" \; n+ h8 j0 J/ `+ Y5 e

* {5 r6 v7 X" H/ K6 @孤獨老人走了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。