<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
索ar~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-29 21:15:
4 Q. x. c+ B2 O! S; g索ar~
/ }, o/ u2 I$ G8 m3 A正ar
EF小人物

各位大哥 :* k# w# [4 I1 u: C6 Y/ `, x" |. b
$ H0 P# B' c, d1 [! o& i& Q8 y
借問聲以前依度o既連結網站 filter-120x.com , 依家轉左做乜吖 ? 唔該晒, thank !  (~^o^~)

279 x 234 PIXEL下載

各位大哥 :
4 x2 w$ F9 w8 p% f& H- x+ J6 U: @1 D4 ?
借問聲以前依度o既連結網站 h  k  3  x   , 依家轉左做乜吖 ? 唔該晒, thank !  (~^o^~)
Originally posted by wer at 2005-10-29 09:28 PM:
3 `5 |4 |9 B& h6 O8 B+ B- ]0 y2 U: O% _! `& ?2 K! S
正ar
( j4 b0 }$ ]7 Q; l0 U- F6 i, T
你諗吓我五呎十高, 佢打橫45度係我則邊擦過, 我對眼向下22.5度.....會睇到d咩?
Originally posted by (~^o^~). at 2005-10-29 09:33 PM:3 h% d1 x) H* X* K1 F/ J
各位大哥 :
7 m' v  N  K$ Q, B: ^" G# f" ~3 p4 X( b! L8 Z; L3 s+ ?# K# n
借問聲以前依度o既連結網站 h  k  3  x   , 依家轉左做乜吖 ? 唔該晒, thank !  (~^o^~)
/ Y7 C7 _7 y7 Z唔使連啦, 暫停咗啦.....有新料會post係服務區嫁啦
Originally posted by d228216 at 2005-10-29 21:36:
" `' k3 Y% a/ M& M! g. _4 Z
, c8 K) I; l/ ]$ M4 q: [你諗吓我五呎十高, 佢打橫45度係我則邊擦過, 我對眼向下22.5度.....會睇到d咩?
9 F, V# u' s; i! j2 C. M0 t( W2 u你正la
EF小人物

Originally posted by d228216 at 2005-10-29 21:37:
* F" c$ @/ R# G7 b* k$ `
( p4 W* ?* J2 \% M" ]$ C4 s唔使連啦, 暫停咗啦.....有新料會post係服務區嫁啦
  x& g4 I# t; h4 @" E178cm???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-29 09:40 PM:
" w) z+ n7 w0 P; ?* g" I$ q0 h& |5 f2 V# x% K. e1 O/ [
178cm???
, M4 h4 o* V  G0 p7 k
yes,,,,,  真係好 立體 嫁
Originally posted by d228216 at 2005-10-29 21:43:
6 M) V9 Y" }1 I) P( {( m2 V2 Y  z  N7 \* o; H+ i+ P
yes,,,,,  真係好 立體 嫁
: Y8 ]& d4 m+ {% o; i  l& R
me 2, 178cm~
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。