<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-10-30 23:41:
7 m4 p" e) X% ^1 j, {5 ]# ~% p' c& `6 f, o) m
佢唔識貨啫, 你就原諒佢既無知啦
, Y" r6 E7 W8 P哇~不知者不罪?
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by kaixinren at 2005-10-30 11:42 PM:
. j7 [3 y/ Z  c" J: ~: y8 ~
% G7 I6 K# T* P* h0 `1 A& D7 H
% Y$ O9 ?; ]3 p多谢大师贈言!!
0 M+ k  F, Q7 A1 @: g
叫我 on居士
希望我同女朋友可以守得云开见月明
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by 清揚 at 2005-10-30 11:39 PM:9 ?' ^# j% L# J1 `, L$ Y

! v* Z" Y, O* ]: J1 q; q2 E問多五個
' r9 \1 ?; H# b; ?' |* P4 d唐~秀楓,瑞楓,奇楓,巧楓~
6 y6 s& K, i( ?9 d  \歐陽詠詩~
- B4 L* d: m6 }/ B: d" G你問咁多做咩呢? 你d 兄弟姊妹你點你都知啦, 唔講啦' g- e# ?/ O8 c8 p- K2 h& h" o  |
' ]  }- H' L( V' C" k
詠詩---唱詠詩歌, 淋浴愛河: k+ z4 B, O) r0 I8 `0 }

# Y% R& c9 @: _5 a: @意, 不問世事, 活在自己的浪漫中, 經常得到別人的愛護
Originally posted by kaixinren at 2005-10-30 23:48:% {, K' n0 j9 z, s/ u
希望我同女朋友可以守得云开见月明
8 h9 H/ p9 O2 e! Z, J+ L舊既不去新不會來,像我搞大gf個肚就冇灣轉~
'性版討論區"
Originally posted by kaixinren at 2005-10-30 11:48 PM:
2 g4 a1 r( ~& O1 }' `( ]# w# w希望我同女朋友可以守得云开见月明
! ?! F% U. Z6 z. [' O2 |( d再教你一道:
) G- p& F  t+ Z4 n( V- {; K9 A2 u$ O' f/ Q0 A
難關係 「過」, 唔係守, 做人要進步, 有宗旨.
Originally posted by d228216 at 2005-10-30 23:50:
: j7 Y" G. s0 F! [2 X
2 i9 v" w3 r- ?你問咁多做咩呢? 你d 兄弟姊妹你點你都知啦, 唔講啦
: h: G' n' J! S8 f8 y' I2 N7 k
/ S" _- o4 j9 A) B詠詩---唱詠詩歌, 淋浴愛河
) y" R; x& @* x- Y1 r! Q9 [0 z0 G5 J, Y) r3 q* g
意, 不問世事, 活在自己的浪漫中, 經常得到別人的愛護
. E1 x6 {3 N; Z3 F睇下準唔準麻~
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-31 01:51 AM:
( ~6 n5 }; v, z0 ]5 A' F- h* h* G, q1 o, h4 w( o. _
舊既不去新不會來,像我搞大gf個肚就冇灣轉~
, }6 u1 \" G) K$ F  K

3 O0 C' d1 f: @0 s$ ~; E我已经找到适合我的女朋友,唔想换啦." C6 T3 w4 B- M5 S- Q7 \
我还没能够供养一个家庭,搞大GF的肚就麻烦!
Originally posted by kaixinren at 2005-10-30 23:54:
0 Z8 d" R# P8 G$ b
7 T$ m8 }) A& n7 }5 p0 N9 B% b% k6 U8 |& r/ Q
我已经找到适合我的女朋友,唔想换啦.
: X9 ^& v: @6 S/ x! |4 h9 g我还没能够供养一个家庭,搞大GF的肚就麻烦!
( [" K4 {1 p& ]4 g
我都系靠梗份工,儲蓄及老豆比我最後畢錢(18歲有錢分)過活~
'性版討論區"
Originally posted by d228216 at 2005-10-31 01:53 AM:
& }- ^+ U0 v* T8 B" y2 R( \: U! g: {8 I7 V, H) h0 s
再教你一道:# m6 E9 Q: Y" l6 n8 f& y# O

: o# K* J2 k* C9 {5 J) k難關係 「過」, 唔係守, 做人要進步, 有宗旨.
7 Y6 O4 r% O. r# L9 s. w0 ~1 s$ Q

0 K0 N# A; P0 \) w居士字字珠玑.多谢!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。