<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2005-11-2 23:39:2 W0 X3 e2 J: D& t: d
樂兄對汪阿姐做過乜野?
5 f" p3 Y# A* D; P$ o8 c: i
真人不露相
Originally posted by d228216 at 2005-11-2 11:41 PM:
2 ^1 x5 u7 Z6 W# [3 l; g5 q: {  ^; J1 k' s5 W; p
有 TASTE , 好多人鍾意食梅香咸魚嫁
, C' c1 _' B2 s1 w: L奶個環珠格格呀!!!!!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-2 23:40:0 z" e3 [$ ^1 V- h6 V0 A- G
好句好句,用得呢句說話嘅人左邊腦同左邊手脚必然較常人發達~
+ @+ l- C* Z* f! S6 s# v3 Z( @( l
我都係滔李白既光咋,佢左撇子嫁咩
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-2 11:42 PM:: G( w. Y- _4 K! G

]8 r8 Z& Z) W8 P6 l8 e真人不露相
+ n* @# O2 k1 B# o* h
估佢唔到!:cool:
唔係我scan架8 P- e& l4 i. Z
係我清緊場既時候最尾一個post見到汪阿姐架* Q/ l6 H* K8 n* m3 H
EF呢到係咪好勁呢$ `$ z# V" S" z6 O* O$ o
熟成咁都有貨架
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-11-2 11:37 PM:
! Y% A' t$ @$ t0 A, g0 E% R9 ehttp://www.26fun.com/bbs/attachm ... 3&checkid=b1801
. m1 U: A  ]9 b' p5 ]% \& }0 D' M6 Z8 g
哈哈!!! 今晚終於整完一頁4 y; f: G+ p# f  i0 B6 ^% ~, J
順便抄張相俾大家打機之用
" h+ l0 r" @7 `' z
0 ~# C/ k' T, G- M
! ?; K: T- f7 T- S' U
3 r: D5 C3 d- }  q9 @% ?- o..........................多謝樂兄,小弟依家心如止水、血脈凝結、極度冷感.......呀、唔係,係冷靜........小BOY絕筆.................
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-2 11:42 PM:
- [6 X' v8 y: @
+ M7 m; ?  G+ q* Y我都係滔李白既光咋,佢左撇子嫁咩
8 N& N+ D' L/ |/ b3 _平日我都用右手.........除咗.....
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-11-2 23:42:' |8 T' Q& |  k
" e# ~3 a* s! j9 }) v# b" S
奶個環珠格格呀!!!!!
呢句野都好耐無聽囉自從你走左之後
Originally posted by AWU at 2005-11-2 11:39 PM:  U2 o! {" K& g' m3 c- _

, d- S1 B3 B- I) H5 J( A* h$ j# ?" b: C, N; w
樂兄對汪阿姐做過乜野?
( s5 C( Q; c, z5 K7 ?& e
% D) j/ T) E1 z: R  r/ n5 g) W
, G8 x3 d% X& |# q5 r, ?
~~~~好恐怖呀~好噁心呀~
Originally posted by d228216 at 2005-11-2 11:44 PM:+ U9 ~+ U" b$ H) Y

3 |, P, {% X, F* M平日我都用右手.........除咗.....
3 R( r& ?% }2 v3 j1 w  N?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。