<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-4 07:27 PM:5 h7 f, G5 E9 O" V/ y0 @5 [

$ A/ {. E7 l; t. Z
% {& `( V. d) t( Dhighway? 哦! 都危險啦!
# S$ u3 Z; R% Z9 l  K+ e
; [/ f4 ~% B1 J% J, r7 t: k* X; R3 G1 R* f& B
係嘅係嘅,小弟會小心駕駛等條命長久d咖啦~唔該哂~!
Originally posted by 機密 at 2005-11-4 07:25 PM:! M$ _0 H5 g: U6 s. w
) \  F: @4 [& ^, w) F
我知真係有人開好快,但唔多。 我識...
+ i! z, z' B5 `5 z7 L5 @明白, 盲亨開200km 係大埔舊路.公主道果d 舊公路...佢亦只係揸 戰神
4 E  r9 m+ }8 d  q! P* |5 R6 I, E6 I# x* e& a# q
依家開到咁快既只得 元朗公路, 吐露港 同 機場快線 等 新路...! y1 x: j8 }- O7 v

7 s( ~& q; O2 W( _' t依d應叫 time lack 吧...
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-4 19:31:
( U7 F- D3 p- @2 k0 s  ~/ r$ K. [* V9 e( E5 f2 Q

$ c& Y: I( a4 \' ~* P3 H# r8 y; x/ N+ W1 M+ I" g% T

3 u' T$ Y: D' d. k/ V/ h' ?啱吖~香港d馬路燈多人又多,真係唔可以揸太快咖~機密兄果然見多識廣、見解獨到,小弟實在得益不少,多謝哂先!!!
! X4 O& z# P; q9 ~% m" J

6 \% x# H! n) i哇~! 見多識廣?唔敢當。 我是一老野死硬派啫!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-4 07:39 PM:
6 j; N: ~& Z( E( k5 ?: e0 o
2 E1 E5 T* f3 J) i( t% M: S! P) c! ^3 n* c
哇~! 見多識廣?唔敢當。 我是一老野死硬派啫!
! c6 A( {9 q: S, b5 j' T# m
哈哈
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by d228216 at 2005-11-4 07:33 PM:# t2 Z, f) l2 n3 E  @8 V. [

2 W# d# z$ t3 w$ A* c明白, 盲亨開200km 係大埔舊路.公主...
- f- J# O# T& T% K
' ]; @8 V6 z, Q- B0 s
4 v$ m+ t# c& r( A+ {8 ~# I$ }
" h# N5 `: t4 J0 f& G  ld兄,盲亨乃一代車神,技術之高小弟望塵莫及;不過小弟都識小小"警隊低層" (包括小弟個囡、嘻 ) ,根據佢哋所收嘅report顯示,盲亨點止200,300都有!我相信機密兄d"交通兄弟"都技術一流,唔止200,不過佢哋謙啫 (又或者機密兄唔想嚇親我哋都唔定)~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-4 19:44:+ i( r; z( X  L- t; i" w+ Y- `
, m& E2 H& D* b0 }8 Q9 y( j7 b( e0 {' g
d兄,盲亨乃一代車神,技術之...
3 L" B+ n+ C1 \- Y' A* d

/ |+ ^) V; @! N4 c1 ?唔係怕嚇親你地 我d兄弟有無謙我就唔知,不過佢地親手拉佢,仲有錄影。  佢地話200咪200囉
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-4 07:39 PM:' Z3 @9 G+ F  @
+ {) z7 g' t: m
% k: `) m1 ~( n( F! k* q
哇~! 見多識廣?唔敢當。 我是一老野死硬派啫!
& C# K  K) m( U- t3 s# I0 @* F9 V
  o5 w& A' @3 l, m  Y/ p$ k( [( m
) p! @. k4 u5 [8 j# H" d. B
1 x5 C! N/ M7 a% W8 w5 X
梗係唔會喇~ 老前輩人生閱歷豐富,正所謂你"食鹽多過我食米、行橋多過我行路",我哋呢d小朋友梗要聽啦~
* r, G6 S6 @: D" E% L* F+ K閣下當然唔係死硬派啦,係有原則有立場啫!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-4 19:51:( s1 ~+ H+ W4 K1 ?
+ ?" |& E5 @0 B# c( `
梗係唔會喇~ 老前輩人生閱...
$ b# \9 m% t) P
" M* o4 [" \. a! r  F; u- Q唔敢當。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-4 07:44 PM:/ ?8 ]# x/ p( Q
0 Z+ W; T4 P, {" O. Y) Y5 \

: x, n" |6 ^8 ?& {# g
3 b+ ]6 q% t) {2 J& T* C
, _# U+ z$ _# J* ?d兄,盲亨乃一代車神,技術之...
2 N% x" Y5 K9 C  f冇錯,  揸部戰神, 行d舊路, 開200米, ......其實同自殺冇分別....
Originally posted by 機密 at 2005-11-4 07:53 PM:
0 ~7 q! N3 H0 [. N
) P  ]0 z! W: k4 [1 Y% X# @" H  U2 l* O8 p
唔敢當。
1 H, Z! b% y9 |+ d6 \" L) \, I+ a+ S, w7 y1 W

& Y# T  t6 S- w' ~  i( X) w
/ Y+ q  n( }: g( i/ M5 t客氣客氣咯~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。