<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:48 AM:
, E' ~  J6 h# m; n; ^9 d
, N) G( N, \) F  q2 ^* U4 k& w) k; W
會唔會係怒啤黎架~~
# B1 a. q# u% j( R8 k
怒啤.....有....由愛生恨, 愛恨連綿果隻
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:45:4 Y/ ]9 f% Z2 z! n" H/ y
/ o, n! M2 a7 j5 O
5 q  H5 X4 \5 J# f' u
唉,對住某人,你唔回應佢,佢會話你唔夠佢講,你自己理虧......回佢,佢又死lur唔放!0 x3 d" @% r9 ]% V  b/ o
! W) R7 k( Y, h
我都唔想同某人嘈架~~
  J6 b7 R/ |& R! _  R# m

9 l/ r7 q; \, n4 ?. h佢都無再lur我呀! 佢話的又不會是事實! 唔通我話我是皇帝又會變皇帝?  人就是因為有這種執意才有麻煩事。
0 o& q2 N8 w6 l$ m
& ?, U  p/ J# @5 v我之所以今日會出聲就是因為他那句『你乜身份,唔同level』呢句太過氣焰才出聲錯下佢d銳氣! 但事後諗番,自己有想錯人銳氣的心咪又是自負同有執著心! 所以才出文致歉!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:47:
  D4 T. q" ?/ p5 c$ w7 H. Q1 ?( Z# N) I* E& C/ B* b& n( f: L
- C0 V# r* h7 P2 P  e6 D$ a/ D  s) k2 v
我不嬲都自知自己唔靚唔醜,中等貨色,都有自知之明既~~
/ `7 a+ G5 A1 I- }! S

}1 D* R" g. [$ ?" i* @" S$ |我就是老野一名,無人會懷疑
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by AWU at 2005-11-6 01:49:
1 ~/ F# m% Y) ^0 B+ h, C4 k- u- ]# E1 Q
0 O* o: R0 W1 t, b
我個logo都幾型:cool:
+ v3 ^/ c9 h7 o- _% Y# L5 ?3 j

% b2 t+ D; c9 \' {- b) f8 S) c  W, }咁我對眼呢?
網上身份誰不『機密』?
你呢個的確係型,而d兄那個夠個性~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:52:- ~1 E; X8 ~8 Z
你呢個的確係型,而d兄那個夠個性~~
6 e. c# I/ ?3 J: J
/ ?- ?0 O# q( r+ M( s) m' h啊,你真有善心喇
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 01:51 AM:
# d" V) R- @' k) O
# a3 n8 q2 [# y6 K6 O3 u. C! |7 w0 E6 {7 b0 b) p/ S7 P
咁我對眼呢?
& W  F8 ~$ ?& U1 H+ Q% x' @, D- E機密加法眼....可惜果公仔眼帶點邪氣
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 01:53:
+ i7 n7 Y: @9 M* {1 S) Y, s0 I; L. q$ m, N
& [1 g7 y5 Q( L9 B# V! a" K
啊,你真有善心喇
* p, D4 d. c, O3 G0 X/ h- Z3 s# l  f0 F% H% b6 ^5 o
講事實o者...哈哈
Originally posted by d228216 at 2005-11-6 01:53:
- F0 \4 w" ?8 [) j& U/ P+ I1 P. D2 o3 A
機密加法眼....可惜果公仔眼帶點邪氣
  s: m, c% W! F- w1 T; J
2 j; j) Y$ q/ A) b: L) k  t我份人正中帶邪嘛
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-6 01:50 AM:5 |8 ?9 J& d8 h- j& k9 `2 P- Q

0 }$ ~6 Z* Q- r6 u! [: G怒啤.....有....由愛生恨, 愛恨連綿果隻
# e" D" b  U- s* \- u4 M. Q& h$ O1 h
$ E0 g7 Y. m9 @) T咁可能好多女仔都對我愛恨連綿,因為成日有女仔怒啤我~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。