<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2005-11-6 01:41 AM:4 j/ _5 Y8 N* |' @. G
+ V, A7 ^' R+ _5 N
/ n% P  Q+ O0 c( h6 |3 H
你係咪專登影到d女咁?
8 ^5 c. a: p+ z" C0 n# U哦, 果条女係咁我冇計....想吸引多d人卦
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:54:
5 r9 u" t; F/ ?& N' m" p! s8 X0 r! G7 _; d; ?

) d+ P7 Q0 b& M' }咁可能好多女仔都對我愛恨連綿,因為成日有女仔怒啤我~~
+ h" P2 \5 W+ }+ A
4 ^0 R& ?1 |" h$ Q可能佢地怒啤你話你唔溝佢地呢!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 01:54:+ J3 O% P2 y; d9 g: Z
& d' p& m8 P+ l, C

: U; s/ P( A$ `. |我份人正中帶邪嘛
  @* o4 a% B/ E. }( J2 }( q$ x# o8 J
, _3 `8 S; i7 v- w9 m- ^- j. T4 d* d我份人亦正亦邪:cool:
Originally posted by AWU at 2005-11-6 01:56:
8 T+ H" A" |, ?. k" e0 o  j; a+ g2 B3 ^7 ~# V% ~& B  Y- j

' P! i# i/ {5 k0 b/ ~* i我份人亦正亦邪:cool:
. V) ~9 q( O. g9 I9 v7 N9 A- o+ |

# ?8 T. @8 c2 f仲帶點暴力(由頭像去估)
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 01:55 AM:& i9 h/ @1 o  b1 @
  k( P! ]. \. e0 M1 L

) @0 W; s. F4 r  \) N( Q4 V可能佢地怒啤你話你唔溝佢地呢!
9 B' p9 W( r" U  ?" A& k1 |6 H7 g
真係咁話, 我邊溝得咁多得假....夜晚又唔去得太夜....冇時間,亦唔夠體力
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 01:57 AM:: y/ L: e4 m% g. s5 e& O
- `0 s+ X2 W! K
( N" b  i  E8 A
仲帶點暴力(由頭像去估)
2 k* T6 v  w8 W

y2 J9 w5 B* Y6 [  y是帶點仇日吧?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by d228216 at 2005-11-6 01:58 AM:- `) {# w8 @$ D6 u

9 v8 y* j, {- q( n+ I7 O真係咁話, 我邊溝得咁多得假....夜晚又唔去得太夜....冇時間,亦唔夠體力
6 A" j* Z/ |* J( j
( z+ c* Q3 K! N做d乜野咁需要體力???
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by d228216 at 2005-11-6 01:58:# z/ S0 |( v) }2 H

% |0 O0 F9 R& f$ X9 D# t/ I真係咁話, 我邊溝得咁多得假....夜晚又唔去得太夜....冇時間,亦唔夠體力
/ h) v( r3 h8 Z" _3 G+ Y: I
! a/ r, d2 b# J# j
食多d補品補下啦 咪人地唔開心你就唔夠善心啦
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 01:58:
, @# O& B+ J: R3 n, N% S! q: m9 H7 ^9 }9 R: R* G  H4 C) R+ x; ~

! H6 P, n1 c) L7 t. K是帶點仇日吧?
& V% c( k0 u% q5 E5 w) W! J
6 p& |- Q9 o$ i; O係中國人都有
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by AWU at 2005-11-6 01:56 AM:
* _2 d' e: s# ]# \" Y/ \) [
% F2 s/ o9 y5 V8 T
! i. c' ?, A! i我份人亦正亦邪:cool:
0 o8 Z+ o) w' F3 R! J
我份人正一好邪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。