<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 20:50:' _' W+ }3 O; g5 `+ `; L
唔知點解,全部好似off晒咁。
& k, f  u, s+ U  ?$ R$ [( ai'm here
網上身份誰不『機密』?
拿,某人尋日聲大夾惡咁黎想"空"我,但今日andyho叫我"收皮",某人就唔同佢做d乜,只係竊竊私語......偏幫之言,其證可鑑了吧?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 20:59:" J9 n0 Z4 f. N6 N8 O' T0 F
拿,某人尋日聲大夾惡咁黎想"空"我,但今日andyho叫我"收皮",某人就唔同佢做d乜,只係竊竊私語......偏幫之言,其證可鑑了吧?
( K4 ~$ k9 ?, T  R4 y! q& U: O+ k2 ?  r* B" G
有一個人以上的地方就有小圈子架la Forget it. 過去已過去
網上身份誰不『機密』?
都係玩下名教地下活動好d~~9 E. F' P: f8 E

1 I3 A. p+ b6 X) C% D不過CHECSS可以唔好咁高調好嗎~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 08:59 PM:& |/ y( i: U6 v9 c( U" S! k0 R" D
' Q3 }1 E& V* T. t- m5 b! \
一句啦, 唔啱傾, 就算啦.....
( p- s+ F% N" t$ U; ^# I$ }8 x, y' K+ f2 C9 E' D
有d人比較執着, 甚至為自由而自由, 走火入魔.
Originally posted by 機密 at 2005-11-6 09:03 PM:& C3 m! @. M+ V! h7 c
/ r4 p# `+ j% U; M
. X% Q  |; T: l
個人以上的地方就有小圈子架la Forget it. 過去已過去
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-6 08:59 PM:
% m. b- j" L. b5 X" ^/ x$ X拿,某人尋日聲大夾惡咁黎想"空"我,但今日andyho叫我"收皮",某人就唔同佢做d乜,只係竊竊私語......偏幫之言,其證可鑑了吧?
: z0 Q9 `1 c$ v8 [- e6 zWhat happen
' a* s2 J2 P2 I/ {6 I$ t7 X) X) [andyho咩人黎
Originally posted by d228216 at 2005-11-6 21:07:" t2 R( L$ G; t4 R; J' c
& `8 U; @, t; _1 _! E) r( o: _, G

5 Z+ {( `% Q7 \9 ?( H5 M. Gyes,
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by Asurada129 at 2005-11-6 08:52 PM:
( b; [4 x- E! K寒~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
, M$ K7 k' k. V! v9 p  A; A

: \) }+ j' v# \+ |9 g, J. U1 L+ @7 e% s9 h  V: Y

2 m6 g- d1 V' x+ C9 C1 r
8 S( @/ `; u5 k1 x.....................................................................(又凝固中)
Originally posted by pakho at 2005-11-6 09:08 PM:& [8 \" i. c8 q" A3 {

+ q( D' L" D# m8 ?- i; aWhat happen
0 g( F  l' B7 t+ Y; u. Jandyho咩人黎
+ y( c" D& Z2 K8 V- _- |- X: M3 J2 I; I5 q

; }! `3 b, C( `- W( f  K$ {叻人一個咯,仲係26fun member添~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。