<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2005-11-8 01:40:
* S2 Z* r( r1 g( k$ X+ [; d4 H1 J. i6 l9 y! q8 |" c3 x8 m

W# {7 P, t6 Y, y7 D& A我擺明就是反日反台獨的愛國的激進份子死硬派,點呀:cool:
5 \$ H7 Z. ?" Dyes:cool:
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 01:43:
* c+ Z. \" }: O( G5 T& S$ V0 b: u( M& i8 t8 L- g9 f6 W6 x
yes:cool:
/ D; l# M: F$ @5 D5 H
- T" M6 _2 s/ P/ F7 o
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 01:43 AM:
( l* a! q# ]6 F4 k# C& i. w  |4 L: B( b5 {7 {! D( s
yes:cool:
9 i! E2 t1 u9 b' |4 S4 c
! B# ~0 p$ a& V) T/ r7 D: _0 D
咁激進呀~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-8 01:47:
  Y- A) B1 [3 J" ]1 S7 }* L- Z! b/ R, W

I6 m0 r. N/ ]: Z3 e0 X/ g咁激進呀~~
: |; h: R6 T' y7 t  Q$ D& q0 Y4 E

; Q2 c, j" J0 o  A5 E* g6 s小弟的工作相信兄台早就估到(不要穿我),那怕強者惡道? 只有遇強越強,有須要激時便激,要溫柔時溫柔嘛!
網上身份誰不『機密』?
我又與他說話,上次他沒回我,不知大人會否覆我囉今次!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 01:52:# z, c+ ~- g* y) B! f1 P/ ]
, a4 I; @7 |+ S  B7 g: {2 ^! [; \# Z# d/ o8 ^9 `
WHO?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 01:52 AM:; e( x* R3 a8 J2 E
5 p9 u+ _/ }0 B

% V% S. f* {# t! f3 F) J4 |佢選擇性回覆嘛~~我都話我串過佢好多次,佢伏我好耐,終於前兩日一有機會就出黎”空”我啦~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-8 01:58:
+ @0 a; c  f. B4 _3 r  F- r  K/ F. ^1 P

' ?; |! X2 @2 \' U佢選擇性回覆嘛~~我都話我串過佢好多次,佢伏我好耐,終於前兩日一有機會就出黎”空”我啦~~
1 Y. |; U7 T. t5 s
2 b2 d# k( i( IWHO??
Originally posted by AWU at 2005-11-8 01:58:9 f  q  _3 N% U: t# W1 |8 I9 a
0 f( g7 @( `) K* C9 \! X  e
+ `& x! o- c: Y* Z' L' c3 E9 n3 }
WHO??
& r: U( |/ W/ V* O" F! \

. o, Z  ]  z9 B! ]& P大人
網上身份誰不『機密』?
今晚死左唔少人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。