<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2005-11-8 02:10 AM:# t. P: H. a9 A% \9 q
* K* s0 E- w' C0 r
: T8 n( k; Z% A
我講過,罰禁言10 days
$ P( Z7 @- {; G+ \' whttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=79986&fpage=2
7 \  p# X  d% p! L) o
+ l7 r  J+ x3 m6 L$ T哈,唔指爆,仲要係不停爆,真係勇左d喎~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
死完兩日又會番生,你信唔信?
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 02:13:
0 z3 ^3 T8 ], R( m) Y. S: Q: P& v死完兩日又會番生,你信唔信?
/ l: o" A9 J7 t5 A( A* f! n8 ]6 S4 U# `. b" c, J5 v' y
唉..........
Originally posted by AWU at 2005-11-8 02:19:
9 r1 n/ ^, X/ n1 t9 o7 W" I0 }/ {3 s( K' C) D
4 g% C2 b. V+ \, f2 ^: Q1 z
唉..........
& m+ E2 Z+ m/ l8 A
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 02:21:" t5 o' e: @% }5 P9 L
. h! b0 _1 z+ l
+ O5 |5 H% S/ m* F
' O& |9 j9 y0 \/ g5 D% S走左去收信呢
Originally posted by AWU at 2005-11-8 02:23:
2 U5 A" a. l2 P" s
- \+ X) g4 h# L. B* g( a0 _6 J" F" H" G6 z0 @5 Z& N+ V) i
走左去收信呢
8 ^$ g( @6 C( }) ]6 @% B" P0 m9 ~/ d. A% x5 M, |
係呀,你都睇完,服未?
網上身份誰不『機密』?
機仙今日好積極反映意見喎~~
我係生意人,無意見就係我o既意見:cool:
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-8 02:24:( Y# C: e2 {& I) [4 ~6 G& e
機仙今日好積極反映意見喎~~
. t" o% R9 r5 ?' n; O

# F5 N. Q- m; W! W- G老實講,我的工作你知啦!一來是職業病,二來自問是幫理不幫親的人。 若不我日日被人轟都似,不過有人以為我只是版主而已。 可能版主對他來說非常重要啦。 他聽不進耳我亦無計。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-8 02:27 AM:
0 u' ]7 Q0 W6 a1 E0 E
2 l) I; @5 C. i. h4 y& T3 u% B, N; Z2 _
老實講,我的工作你知啦!一來是...
4 ~5 `+ H. j; g) j2 R: E8 O

" f" Z5 s% ~, N: ~. w; v我都係,我做的工作是會管到一些人的。他們多是男人,若你對他們只懂用惡用罵,肯定越來越少人服你。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。