<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-11-8 11:40 PM:
2 Y: R/ W0 D; h大鑊!
- M9 b+ [$ s/ g. {( R: f2 h
# E6 H& T' O' b# o8 }7 P6 ?點解咁講?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-8 11:41 PM:
$ t  i7 t- c$ l, s
: E2 a$ B/ ^+ g+ j1 @, c4 }/ ~8 c7 {7 a% ~  Z! Q. _
點解咁講?
. i% q# X- t/ J' S! F最唔想見既事, 可能會發生
你話.....樂生劈炮?
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-8 11:43 PM:
( A9 F5 F; s4 B, Z( Z你話.....樂生劈炮?
( M7 t+ |/ j1 G: A
有可能......如果係....我可能都唔做了...
紛爭既結果係咪一定要咁樣先? 大家都唔玩是唯一出路嗎? 無協商改進既空間咩?
唉~~我就係知會咁先叫你哋停手!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-8 11:47 PM:
* k/ c( A" R* _& K8 L紛爭既結果係咪一定要咁樣先? 大家都唔玩是唯一出路嗎? 無協商改進既空間咩?
  R: l; R) Y" a2 t- \6 a唔係講笑....我詁最小四個版主集體閃人.....可能就係九台既目的-----------悲
Originally posted by d228216 at 2005-11-8 23:45:
3 B$ a6 s, {2 K+ R
" D  x2 g/ t9 q" T% d9 b有可能......如果係....我可能都唔做了...
. C7 ~( C4 n6 z- p9 l5 A" h/ z
"揸lift"既早知今日何必當初呢~
" c- e% P/ W1 W1 u4 a2 r' l' x216兄也無需為呢D人唔做~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by d228216 at 2005-11-8 23:45:
" H) M7 I9 c7 R" D& H" T( }2 D1 U' Q6 q: i
有可能......如果係....我可能都唔做了...
0 G$ x/ ]0 f7 G, e! W' x
咁嚴重,唔駛下嗎? 俾少少建議佢jar!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-8 11:54 PM:
3 |  I1 i# j. P' x
# d$ q7 t# z6 E: H) D"揸lift"既早知今日何必當初呢~' q6 T( T8 O, M# p5 O; [
216兄也無需為呢D人唔做~
7 l( _6 V1 f: P& _( B) _你唔明當日EF 發圍 果陣 上下一心果種壯志....我 upload 3G野上梨為乜??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。