<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by research2005010 at 2005-11-9 00:32:
5 Y6 ^- ?3 l. I% ^6 N5 m; N清揚, 同你唔係好熟, 不過昨晚樂版主在賀xxxx一題中所指要同佢開始單打比賽的人應該唔係你
' Q+ \; X/ L9 `: C; H" A
一定系我
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by d228216 at 2005-11-9 00:32:7 ~2 }7 f1 H) [" v
pk 甘生冇現身
, A5 v: v2 t& y& Z2 e) D& ~) s
1 j# b1 f% E* L  `' }. f/ I- p, C; \

, n9 d5 m* ?) U3 h- p5 }; L十仔剛剛知~; w7 q1 T+ C- O' n: Q; @

3 A! Q- [7 H0 x6 _可能甘兄都未知咩事~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-9 00:34:
8 T. Y0 l# w" a9 N4 H( Z& R" Q/ q3 Y. R; I# D& {
一定系我
, A1 e, @0 p6 ~6 E. M1 r  k, @5 L, B
! t+ @/ C& K: F3 h
勿多疑啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-9 00:23:  J3 y5 X: h' a

- u1 H# j$ q, E0 J2 U- w1 V
% r1 B# S4 M" L- a/ m; J( j  U
# {* X4 ]+ f; Y3 Q7 _$ W; p/ p  Q
stop fooling around,show me your guts brother,you are one of the "real member" of 26fun,look forward & stop look back~
# U5 R, [* t2 |* D不要再重覆地白痴下去,比你看看我的勇氣,我在26fun是一個真誠的會員,看前看不要回頭3 i7 ]" j5 w9 e* t4 k0 D
Sorry,我是小人~/ D; e, b" B. R
我辦不到~
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
清揚, 唔信 賭一百分
$ D# Y& R7 ~+ ?" v- D5 f1 J) G/ ~; x; i0 c9 q2 a& s
我自己見到版務區的最新情況都唔想出聲住, 亦都唔想你因為在賀xxx一題中的誤會衝出去0 s- i) F3 r7 C; s0 ?# _2 T

2 E) \5 C: a# v/ l& H: tanyway, 同你唔係好熟, 都係俾面硬漢兄先講咁多, 多謝回覆
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
機仙,看事情發展,現在事情應該一件還一件去處理。我關注的係九台的事,其實應該就此作結。我同你既意見,其實可以容後再說。
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by d228216 at 2005-11-9 00:32:6 `- T$ L0 E( Q" H2 N7 W
pk 甘生冇現身
6 Q, k8 s( ~( L) J, V
返來啦。! E2 z% v6 y# \- j  h+ h/ I
+ o; c2 R# o1 ?- j% \, C
硬漢兄,
$ U# S) g+ u( m' B) u  c
) Y4 x5 f3 b9 ^: u喂,唔駛下嗎? 係咪因為我地俾意見版主,講道理而已。 咁就話唔Do,俾我感覺好似細路仔唔夠人講就發老脾咁喎。唔駛咁呀!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 清揚 at 2005-11-9 00:38:
! Y0 @5 _) ~/ q: X4 S8 F9 ^6 p( A+ ?0 i6 q) [: B
不要再重覆地白痴下去,比你看看我的勇氣,我在26fun是一個真誠的會員,看前看不要回頭
% c& h7 y5 N% t3 P, H6 ?Sorry,我是小人~
5 X9 `0 N$ C- h5 c" f我辦不到~
& Q& n$ \6 Q3 P8 A9 n' }+ S
; C( }) @4 K$ X( ]+ A' s: {: ~
7 v* _4 e% s9 X0 Q6 m9 B
- @, n# u( ]7 j
唉.............at least you should know you are one of the member in here,you should support us when things getting into hazard~
Originally posted by 清揚 at 2005-11-9 12:38 AM:# C2 |9 u, N- i$ R) z$ A
: B' B) n. I, r  j4 w2 h' x9 Z
不要再重覆地白痴下去,比你看看我的勇氣,我在26fun是一個真誠的會員,看前看不要回頭
2 T3 D( R3 V8 R) T8 m4 r9 ySorry,我是小人~$ Q6 r  J8 c- B
我辦不到~
; F0 t& [* U- J% B
由你啦......我地係fd....亦無謂嘈依d野....
Originally posted by 機密 at 2005-11-9 12:40 AM:  D9 y1 r1 n+ E. T! y# [; N% S

9 [: u7 c  U3 q* W% }1 a返來啦。7 B1 i# E- @' r! R) |/ W3 i# ^5 {
$ ^6 M: r" A" y6 Y0 k% r6 S
硬漢兄,
. y* \0 m: g% p
  S1 |# z: j% O+ t9 ~& }# Q4 y) H6 _喂,唔駛...
( J/ ]& t  A2 w' P# |; A" X
我重想玩的.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。