<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2005-11-10 10:53:
% e( h0 H4 u$ R5 g* ODD 奶媽
. e8 r7 ~' ^3 @1 e- F
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-10 02:53 AM:, R# s! I- I" N% F* t# i$ M: k
有無話到俾我知呢條友做乜事又強烈曦牲呀--->dnf002000
5 @  c( Q: v4 V4 G
, `1 p% i7 D4 }3 `" E" J5 g# k強烈曦牲 where?
Originally posted by d228216 at 2005-11-10 11:14:
  ^% |/ ^% L9 k) U  J
- N1 v& V* `( c強烈曦牲 where?
0 b2 t4 l# g0 U( ~1 Y# z) }3 W
7 i) C" ~3 y1 ?/ I( Y雖然只同佢chat過幾次,但無發現佢做過d乜(可能我睇唔到),所以奇怪jar   (無知都無所謂架,八卦jar)
/ B: X: {- n5 i2 ?5 U; h  Z& m& [
! }/ s. s7 N2 \$ G$ w* phttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=88084&fpage=16 A4 A# x( O* c

: T9 K( f$ v: u$ F5 e  s5 z' O6 u[ Last edited by 機密 on 2005-11-10 at 11:38 AM ]
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-10 11:17 AM:, v$ a: E" u% P: u& u
8 ^# F4 U, e& }8 r, {

$ ]3 f& r# m( T% W7 K雖然只同佢chat過幾次,但無發現...
0 c; b) z( R; z5 x! a唔清楚
Originally posted by d228216 at 2005-11-10 11:38:1 p; e- v- X6 q3 P/ |" n+ k1 m1 P
' p# D# L" H; G5 B2 n
唔清楚
! `6 J, g6 I; w2 H$ J6 @3 r  c) p, z2 C$ i
無所謂,八卦jar
網上身份誰不『機密』?
回來
EF小人物

Originally posted by d228216 at 2005-11-10 11:38:
) ?* {! Y) e, g2 Q
8 u, E) X4 x) G% c/ c唔清楚
& X$ ?& j5 M7 @/ y" W0 r
- R  W& j/ X" N/ O
, c, w& a' N1 X6 z" y
之前可能樂兄沒空答我,不如你話我知啊。  係咪政治版都有分加架?
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-10 11:41:; |  O& ~0 V0 d4 w1 S" G

9 L. A3 @% b2 s- F' e* B( A' [- e2 a$ E+ D0 v

& A  B9 o5 L5 ^6 |! f' I之前可能樂兄沒空答我,不如你話我知啊。  係咪政治版都有分加架?
" z9 v! [$ k. L* Y  v# z" z好像有
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-11-10 11:42:
. E- F( m8 L$ @8 [, U- K% m
% j2 a6 V  M0 z0 N& Q9 Z! l7 F好像有
/ Y& d: x. c) n- k1 O& `9 K
; r; z& t) T* A1 W8 r係囉,我見到版務區好似話有,但又唔肯定。所以問囉,同時又唔多見有人加分。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-10 11:44:
' q" n: s6 V! l# K. s2 [5 P, ~/ O8 D! P- s' L

" V7 D3 S+ ]( [! D9 T! E係囉,我見到版務區好似話有,但又唔肯定。所以問囉,同時又唔多見有人加分。
, B! g" I" y% o8 e
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=62325&fpage=1
4 V3 Y4 _- a3 {! ^4 D4 k#1話有分加
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。