<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-11-10 11:41 AM:. R7 D7 x( E' V+ [; L5 B) P
* U4 J/ ?. L0 d4 F8 a! J( F  }
% e2 P" G3 e5 E3 p5 |% |

; F7 C9 z/ @0 {& E( U% _( v6 {, y6 A之前可能樂兄沒空答我,不如你話我知啊。  係咪政治版都有分加架?
2 T7 `# d" l# F+ X7 E
定期貼報紙專攔 有分加.
3 f- O) T( U6 d5 W/ ?
( O# `# O% ]; u5 ]  P2 Y2 G兩個月前小弟加過 九哥 3分, 即時動盪, 所以小弟自我禁足政治版.....
Originally posted by d228216 at 2005-11-10 11:58:
4 k9 h1 k+ t! {  y/ ?% ~$ n7 x3 w1 I
定期貼報紙專攔 有分加.+ N8 R. m2 [( P  \! m2 y

$ v$ F/ i  s& B6 ~; k1 H9 R0 `兩個月前小弟加過 九哥 3分, 即時動盪, 所以小弟自我禁足政治版.....
. q  ?( A. m) W3 O% w0 ]$ {0 z我老早想貼,但不知在哪找
EF小人物

Originally posted by d228216 at 2005-11-10 11:58:& M2 q, L0 u9 o. o

& L1 A1 @  L; J  }8 X  E2 ]定期貼報紙專攔 有分加.
) i6 U5 x9 v! N
3 L# G7 |3 ]! r8 L2 A. Z0 h) P/ x兩個月前小弟加過 九哥 3分, 即時動盪, 所以小弟自我禁足政治版.....
) L% J( {: o2 y  e! S' R5 V1 i9 N8 P- x5 S% [: H
1 a7 k. O; Z' u( v
OIC  多謝兩位講解
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-10 12:04:
" `+ S$ G1 V: a# V( u. k9 h7 B8 z* y! J9 {" n% C* O# G8 h

- n7 {* |3 j3 K+ w3 q/ Y4 F: c" a2 ]4 ^0 g, O$ X: `
OIC  多謝兩位講解
& ^# {' v. r' U/ M( C
????????????????????
EF小人物

p.s. : Y4 v( T* D$ X2 t. w( i5 z% y

/ w& {1 T2 H& z) F  x0 w我對政治版的經營方式有不同意見, 又對某幾會員言論極度不滿, 所以冇必要我唔會去....
Originally posted by d228216 at 2005-11-10 12:09:; Y" ]+ {- J0 L3 b
p.s.
3 H+ }  [+ C8 A. i% a+ J! f3 `& e; H( Q, `" J' m; l
我對政治版的經營方式有不同意見, 又對某幾會員言論極度不滿, 所以冇必要我唔會去....
) s& ~# d% }. y$ I
& T" @4 T: c2 q0 L. S! @2 roic。 但依家應該好d啦呱,我都見到近幾日少左人去,包括我。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by wer at 2005-11-10 12:07:- j% y! y" S! p( @# E, }, p
4 R& ]; @/ v( q
????????????????????
8 i2 |8 d# o$ p- {

. s5 h7 e/ `4 K% I& W% A0 R3 G我俾了資料我嗎!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-11-10 12:09:
7 V2 L( |0 R' k) ~! E& {" Cp.s. 8 K7 |* y1 R0 p* l

6 J# T5 S2 I+ I8 t我對政治版的經營方式有不同意見, 又對某幾會員言論極度不滿, 所以冇必要我唔會去....
, x  b/ U; v7 G0 w+ o$ o5 @really?
EF小人物

see u all,返工囉!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by wer at 2005-11-10 12:15 PM:
4 E6 x6 |2 [' j% T& p
* p3 H3 B7 S3 d; Y0 C; Q5 oreally?
# G$ X( ^. t, l5 z+ ^" s8 [% j
真的...但我依d蚊型版主, 唔啱就唔玩, 我唔會多事攪攪震
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。