<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 09:11 PM:
0 x4 E: D7 d' O: O5 o猛鬼街
7 M' w0 W) j* x+ W7 ?2 e: F唔用清揚
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-12 21:16:; E" G3 U# P; d' c9 C; H3 d1 P! \

& n9 j) W/ m3 o唔用清揚
$ Q# L, d1 I# b  J
???????????????
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-11-12 09:17 PM:7 p3 B+ f  J: F( r8 ?

. v# L2 J" p7 I???????????????
1 j8 p4 r1 H9 ~+ I+ c" }5 y/ @唔咪同你講
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-12 21:18:: |+ f# A" T9 L/ P* b4 d) l

. R+ x4 u  x% Q唔咪同你講
7 v+ ^# \1 m8 J* Z7 m+ u9 f
我唔多明
EF小人物

) B7 y9 \; c) V

_& a0 S4 l5 ]. P
7 _* p) k4 a2 ]7 N% ~) ]
* f) T: G# t" y: i; m( i^^
Originally posted by d228216 at 2005-11-12 21:14:( q" p/ Q: a8 g
. ?. `8 z" A# o
爆料未呀???
- H% ~% f5 N( G7 i( }都唔知爆我『二佬』甚麼好
六『楓』之四,
速度第一,
花花公子一名^^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-12 21:21:9 O$ w8 h3 Q$ y7 ^: f. F
7 a. u9 P7 G# k3 C$ i

* c3 O! M( R$ x2 L& u
8 a, q+ c7 R0 b3 w: d! M1 O$ @! U% q% L" L8 Y0 \
^^
( z2 U( V4 M# g1 t2 G% B  w/ Y8 K
hi~~~
% R9 H# y* W; SUNCLE
六『楓』之四,
速度第一,
花花公子一名^^
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-12 21:16:7 B3 t: u, L6 ]- R# J

; ~8 I% X  r2 F8 n& x0 _唔用清揚
  l! Z1 N/ ^, S, H( @6 e. B9 Y
我仲乜要用清揚?
六『楓』之四,
速度第一,
花花公子一名^^
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 09:23 PM:9 l( V7 W! P- m" R
' n  \0 E' I/ e# ]* m
我仲乜要用清揚?
. c: m! f) a; q# V% P) ?8 n1 E7 J快d爆啦
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 09:23 PM:
. L" E7 D9 T0 I3 c, G3 a+ Y. a9 k. _+ e( N2 A) i: K
我仲乜要用清揚?
3 Z. g8 C: f+ F* @& e你係清揚弟弟???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。