<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 22:16:
! C. Y4 m! f% H& p4 J我今晚只可以說你地心目中正直既清揚...
# z% F$ e1 I. s: D) S6 I/ w) }
6 D# L" @( k* L0 R/ e2 x* T# u+ S8 _5 g! l; K$ y4 ~

' Q* F( A4 O  ^6 S0 ?0 Z& R8 u" z6 [~唔出奇吖、好正常啫,哪隻貓兒不愛腥?
Originally posted by d228216 at 2005-11-12 22:18:
7 b5 z6 l& z; I6 l" B5 c# W) F9 `. }1 G  U% v4 \7 r
男主角係細佬我, 我的小肚腩向前傾咪變成大肚腩攞...[比d面喎]
; D1 |: P1 d+ o$ b2 `9 f
3 C6 X& k+ S: M3 R: D6 b
; q% T8 }+ A) j, T' R" p
; b/ b) G) o9 @+ k  z向前傾嘅唔係d兄你個小肚腩,而係....................
Originally posted by d228216 at 2005-11-12 22:18:# z1 f) k. q' U" B: @
+ p$ ]$ y' \. ~9 h+ m- [6 Q9 h1 g& d
男主角係細佬我, 我的小肚腩向前傾咪變成大肚腩攞...[比d面喎]
/ C; E8 u& n# n$ F7 ^  j" z我最憎D大肚腩既人架喇
六『楓』之四,
速度第一,
花花公子一名^^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-12 22:18:
. e6 f$ p: ~8 B) M
& R" F. N! I. N: e1 q* W
3 b. w$ V  S8 Y# B% j! ?/ d
: x5 G7 m; i" J* G
  }6 h% @3 A; X8 `( a: V~唔出奇吖、好正常啫,哪隻貓兒不愛腥?
+ j5 D. J% V- [0 {2 ?  F# ~! [系唔出奇兼好正常
, ]3 R+ g' h% {/ T但...............搞完人唔認仲要懶忠貞就無恥la,我搞完人我認架,所以正直過佢
六『楓』之四,
速度第一,
花花公子一名^^
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 10:26 PM:6 s! o1 t+ E5 q* x- E
$ S' ~3 Q  L: h+ n7 T( |/ A1 D
系唔出奇兼好正常
8 C8 F4 S! h' K- r& s5 u但...............搞完人唔認仲要懶忠貞就無恥la,我搞完人我認架,所以正直過佢
# P" s; J6 ]( M1 k. o舉個例
Originally posted by d228216 at 2005-11-12 22:33:* T- ?9 O9 @9 U

& e6 \9 K; B  g2 F; b" y8 d舉個例
3 x( R% E* I! {% i& n' A清揚隱士第一個GF系同佢同校的排球隊隊員,美若天仙(我的偷窺對象),呢條女可以話係佢同人打交win番黎既,呢單野佢認既,關係維持至中五% X0 [+ t& u8 q) Y* O- a. D$ d
之後兩年(F.6-7)
* T1 ?& a3 t$ e% p* s佢同好多人講呢兩年冇女喎,但一定唔系low,One night X我都知好幾次
5 k  U* @, W7 u+ _" E畢業後,識了一個鄰班同學(即現在的三嫂)才乖仔姐:cool:8 k5 d9 k% m/ L* p4 @7 q

, J1 Y, C3 l# C[ Last edited by 壞孩子Freddy on 2005-11-12 at 10:49 PM ]
六『楓』之四,
速度第一,
花花公子一名^^
Originally posted by 壞孩子Freddy at 2005-11-12 10:47 PM:* U9 x: `" k9 t8 }0 ~

6 |+ Q, j, X- k0 Z) [清揚隱士第一個GF系同佢同校的排球...
; p+ k4 M0 _, f8 X( k+ k& ?* J- D中五........我中二已經要個女同學..........
Originally posted by d228216 at 2005-11-12 22:50:
2 Q- d( Y$ x0 O" I8 i5 \
* [. O" K* t' V; q& M中五........我中二已經要個女同學..........
2 F1 k, T# ]+ I6 J* e死大肚腩,望清楚D la,系維持至中五ar,不是中五才有GF ar
六『楓』之四,
速度第一,
花花公子一名^^
咦~冇人喎
六『楓』之四,
速度第一,
花花公子一名^^
有無人掛住我 ar ????????????
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。