<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2005-11-14 18:46:$ v0 c( J9 q% k" [! g4 h
9 n0 I- @# e; R  r( ~5 U4 p
唔好嘈住啦,等鬍鬚佬返來先
. L9 R* K1 Z. ~3 H# o
如果你睇版務區,都見左你地少去,唔好理,巳係比左機會
Originally posted by AWU at 2005-11-14 18:51:
% \+ l. B- N- b2 n: R9 M& n& S5 J% o1 u' `7 _' H) q

8 s  t  J$ M8 k% F咁佢都o黎求救啦,無人之嘛.....
# v" s* H% W' W# m- S9 y我都即刻死入去同佢求情啦
3 h7 ^9 {% z8 ~5 b( q1 ?

; B9 e( A  o+ z4 C1 A. P8 I* I- s* f6 a& s5 \% E6 I

5 c) Q* G2 ^% I我都係......3 W3 x# v! r( N% j/ ~0 M% q
朋友要共患難~
Originally posted by wer at 2005-11-14 06:52 PM:9 i$ ?. r6 W" O( V. l/ f

- ~1 k6 a1 b+ u, m但沒人理你,right?
1 F2 Y9 `5 H% l* r! a5 `* _你又唔入去
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2005-11-14 18:52:
: A2 s' V# j0 ~
/ @1 e% O! w$ J( T但沒人理你,right?
! E2 Q/ _) g3 G1 D3 [- L/ s7 r/ q! Y2 w" C( T, A% k
我無直接同佢嘈,所以唔駛理
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-14 18:53:5 i- t( z% O; g. ~5 O7 O4 h
0 `0 \+ F2 e+ {6 M3 h1 I
如果你睇版務區,都見左你地少去,唔好理,巳係比左機會
1 n" z' s6 ]5 o3 P
0 L9 ~8 I; ~4 @6 ^6 {+ \  U5 ^& `
! ?$ y6 x: I( I$ J% w

) j0 g) ?" J/ L( ]唉~有好多人sense唔到..........
又有一個將被ban
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-14 18:56:
/ Y& K6 U- ~. n* i又有一個將被ban
! R$ T% `- W# C  H- h
  M% o4 D' I- w: y
$ J/ J/ A+ o5 [& ?; W; Z
  G# W& }1 Z/ ~+ k! z0 s5 J- x
見到.........- \" K7 Q, P& O% `1 g- m/ q( ]
點會攪成咁...........
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-14 06:58 PM:. B" X- N, n2 G0 j

( P# T, V/ O+ e6 ?+ D  P: S  G" @6 _, G8 @, D! e! t

3 C+ A- ~5 d; C0 A( n( P& [
3 E0 r$ L) e0 [: J! R見到.........  V$ T; V5 ^! e% E- m
點會攪成咁...........
0 e  H& l0 L) [
咪系
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-14 18:53:$ }/ P3 Z* \/ u2 r

" g& C( G2 g  x' I2 @如果你睇版務區,都見左你地少去,唔好理,巳係比左機會
5 v4 ?" O( C- B3 @2 d! d: z! V- X4 c9 k9 C0 l
唔係機仙出左事我都費是死入去
Originally posted by AWU at 2005-11-14 19:00:
/ k9 l- @3 Y" h6 N9 L- u' \1 l唔係機仙出左事我都費是死入去
2 p# w0 j9 R6 G* ^
我都好明白,冷靜d冷靜d
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。