<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2005-11-14 19:16:0 Z( o+ k. `* L6 q# s

+ t% \6 D7 Y. D  y我是唔是?
7 K* l; [/ Q( M1 s1 k/ w: ~
你覺得呢:cool:
大家咪嘈啦!9 w) L) p1 c8 l
事出必有因,無喇喇有個post出嚟梗係有d嘢咖啦~: C$ P' W; c; Q  d/ Y7 a0 r
攪事份子未引到、d自己友反而衝去送死?!+ m% j  L7 Q/ U3 a! }/ Q
冷靜d好無~
返咗棃啦....做緊野啦
Originally posted by CHECSS at 2005-11-14 07:15 PM:
3 r% x2 t4 p' k4 n" o. Y& a8 ^8 ?0 ^6 H% t. m" q5 |9 D
: p" K4 b. x7 ~' r, d( S* a( w6 p冇被佢睇到,如果唔咪你大濟7 i: G+ X7 I3 y4 Z/ d
- X5 H. ]- Q! w
[ Last edited by irisG on 2005-11-14 at 08:11 PM ]
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005/11/14 19:17:
4 g+ X4 ?3 X& i2 Y8 g) X/ i6 a, n( A+ p& }+ }
小心講野:cool:
9 V' @( |, Q; V
ban 我都係o甘話 , 機機好言勸阻得到o甘下場
4 }# U: x: w* b
/ r' q; Y: Y3 d0 u% b: V3 l[ Last edited by CHECSS on 2005-11-14 at 07:22 PM ]
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-14 07:19 PM:% v; @0 b2 z2 m
大家咪嘈啦!$ O% ~" n# b: M0 f
事出必有因,無喇喇有個post出嚟梗係有d嘢咖啦~
9 J; q4 _; L1 F* W, f攪事份子未引到、d自己友反而衝去送死?!6 V( J/ u+ W( m3 h+ K) q/ A3 C! N
冷靜d好無~
- C1 W. h+ H+ V& r" P. K8 h* _" v我最冷靜
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-14 19:18:
6 u7 x& j/ }6 ]2 J; r  O
# J* e0 h6 k! \8 V6 }, C! {你覺得呢:cool:
- |) ]& z+ U* ]! J" _3 T# O: t
應該不是
EF小人物

Originally posted by abcde1918 at 2005-11-14 19:20:* ]2 C: Z! c# J5 B' B  x! n  l* T" S

4 \2 G# H* k4 k- X我最冷靜
2 ]. ~8 A  E3 S& [曬命
EF小人物

又多一個有熱血、無冷靜思考嘅朋友.............唉,衝動呀~=.=
肯放人啦. 唔好再嘈啦.
% h7 c$ f& i& u0 z) v" C
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。