<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 09:03 PM:& t8 S& |! d5 ~0 E; |
天天快樂小心 d 魔術師 ar !!!
. |7 O7 t" P0 L5 n& T點解我唔明你講野既??% Y, W, O  k5 j! h8 k; V5 w
魔術師又係乜野???
Originally posted by 天天快樂 at 2005-11-15 09:03 PM:
/ \  ?: s7 Q$ s4 u1 S! u1 C5 w) E" \. ~
呢度比5比講粗口???
7 S6 u5 ?  {# U4 I# l5 q$ }! n. V唔凖,會被人ban
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-15 21:04:
2 r$ j" M$ `2 k) g8 t: q9 W+ k9 x/ N' _
有D咁既事,邊個,我幚你出頭
) z) m0 j+ E, P1 d6 }你都係黃金人喎
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 21:04:
! c7 v+ ^' R6 r. G, Q: i4 A* |! @! v) W+ @
金衫d人 : 魔術師 ,
5 C# h3 R  B7 [5 o# @2 U7 n
2 m' a) A- X8 L( s$ @1 m% U* y0 F- m
喂~~奶媽呢?
Originally posted by AWU at 2005-11-15 21:00:4 S) C5 s1 ~  z; y) P

$ ^  o$ U. Q8 L; w3 z0 A
, ?# V- P  p+ A5 n/ {9 l仲比奶媽F緊呀?
1 C* R9 C2 D1 `& t
佢走左出黎呀
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 09:02 PM:
! z: p3 N- E5 m; g; T4 ^% X) {0 M" ?9 p; l

# J- E/ `! E9 O; k甘又唔系!6 x* B; J% i$ C! ?
天天快樂有無讀過明朝歷史,東厰西厰,清朝文字獄未?所以講嘢要小心。
& g' K0 _1 Z# Q% _9 v+ n8 T& }' \/ m$ c/ X
[ Last edited by kaixinren on 2005-11-15 at 11:03 PM ]
) o; g  Y! h5 M9 f, R
我謮得書小,英文更加唔掂
Originally posted by 天天快樂 at 2005/11/15 21:05:
! Y. d9 v/ P: U
# X- q) a% r0 K# D" }點解我唔明你講野既??
# T5 }8 D( E$ Z( K8 P魔術師又係乜野???
' @1 a; r! d8 h5 y% k4 [有人自稱 與水之魔術師 , 水與冰之魔術師; r0 @( E0 i0 [7 t; {0 p

0 C8 h' b: s5 B! f) I! a[ Last edited by CHECSS on 2005-11-15 at 09:07 PM ]
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 天天快樂 at 2005-11-15 11:03 PM:: V+ e9 ?+ E* I5 z5 p

: Q+ C  `$ @" R呢度比5比講粗口???
7 k2 c! ?# }: P! E  E
( k' Z# n3 z' Q- n  }5 R2 Z7 p
粗口??!!
/ e2 e1 S2 N9 A) m少點禮貌都ban啊!!想講嘢??講一句最好加2到3句解釋,如果被版主見到誤會左。沒得解釋,即ban!!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by 天天快樂 at 2005-11-15 09:05 PM:% A2 ]1 D* i/ g7 I

! K3 z- N8 x% t點解我唔明你講野既??$ l3 D& p2 q& J- H) Y( P
魔術師又係乜野???
% l; M- C5 `6 ^
我都唔明
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by AWU at 2005-11-15 09:05 PM:
- I% b" S8 ^+ F+ f1 Q% A
" Y* P3 Q; E* ?  d2 {7 ]# Q" h( c
喂~~奶媽呢?
* W6 ]" v. L$ r. p" k
我係度, 我諗緊 天生係咪死佬boy?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。