<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 09:09 PM:# N4 {1 ?7 d7 W: m# {
  N- a8 v# B, z* S6 _/ G
  S9 I0 R* B: N$ u: Q) d0 a, E
唔好點名啊!!會給話人身攻擊,要ban 嘎!!
' G/ A) u) a8 k( K' T- @3 g$ M8 e唔咪個個都系咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
鬍鬚佬, 我可唔可以加個連結係簽名到架?
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 09:11 PM:
& Y+ {* F/ Y! z2 t# T" h# {4 }- Z) O: Y) @. p( d
o甘我地即係敵對 la !!!!!!!!!!!!
) m  y1 N% c% U  e# y
做咩咁憎佢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005/11/15 21:12:
2 D+ i7 H0 J( S2 ]; Y
0 _' v* i2 A4 D" k唔咪個個都系咁
) {: f0 r9 ^+ X金衫 and dr 字頭
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-15 11:12 PM:" z2 m& |' U1 I/ y
$ m7 u, ?, m6 T$ b
唔咪個個都系咁
/ O/ x  a; M! f5 @( H

7 ]- N. G$ p* W以防萬一!!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by AWU at 2005-11-15 21:13:" d' z1 Y1 I- [1 Y( }
鬍鬚佬, 我可唔可以加個連結係簽名到架?
* B6 l  t/ O/ q/ u% x" x
我唔係鬍鬚佬,可以的
Originally posted by abcde1918 at 2005/11/15 21:13:
+ I0 L, g$ C: `6 I2 U
1 \6 J. x9 I: U! S- l1 W  Y做咩咁憎佢
1 f; H7 b0 U, \# Q! |6 i6 T6 ]徒弟仔唔好理
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 09:13 PM:
+ F& J9 C, b" c+ J; S$ E6 C+ ^& |* A; a  i: x  o. b0 N

5 a2 v+ `; v: E2 K以防萬一!!
5 m& ?5 I4 ?$ q( d" E* j
佢好好人架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 21:13:
' i" ^9 i! Y" s3 F1 G7 k
' l8 g8 w* f! q: s( B. @9 a" I6 i& C; e7 v4 n* v
以防萬一!!
' t- O4 A  q1 W" m6 S! D6 T
$ N2 E" ?$ u; t" H
你又唔駛咁, 邊個ON DUTY咪邊個做野囉
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 09:14 PM:
4 y" U6 l, x% G7 p4 O6 S0 f. q7 P2 x# L8 ~% M
徒弟仔
6 f% v  Y" P1 [0 \+ m問你做咩咁憎佢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。