<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 11:13 PM:9 T+ Q9 Z4 @8 B, i
/ Y$ U# ]+ w, d; ^% M/ d2 W
金衫 and dr 字頭
& U: E( F4 G  r" v. Q3 h. _9 K
9 U2 d3 w5 G/ h) j7 i0 a' x
叫左唔好點名,仲點個2個唔警告就ban的。祝妳好運!!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 09:13 PM:
( |6 y0 L# E4 H6 M# ~  g: L) M- Q/ w) A8 Q* Z# b. h0 `  i1 D3 a
0 g9 e) |! H' X  n
以防萬一!!
$ B! U2 Z0 A# w; T( R" ?' P, s8 E& q
上黎吹水都要日防夜防?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-15 21:14:. u# I& N0 a8 ?. `/ |

" |2 u& P* `% n我唔係鬍鬚佬,可以的
1 I  P" S* e& I; x1 Z5 p3 X
- A/ n5 h9 N1 Y$ u我知你係左撇子:cool:
Originally posted by AWU at 2005-11-15 09:13 PM:
) C4 W- V! B2 C5 b鬍鬚佬, 我可唔可以加個連結係簽名到架?
) \# `6 i- c& t/ h- E' x' ]+ E好似唔得, 你試吓咪知羅
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 09:15 PM:
& S, o: ~) M. Q! G8 y# q( t$ }5 m& a

8 }7 q% C  c  T0 {+ d1 z' x叫左唔好點名,仲點個2個唔警告就ban的。祝妳好運!!
  d6 T4 r: r! [6 }
你想做反骨仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005/11/15 21:15:" ]5 x  y1 R$ U$ ^  [( [) r: |

4 K# o0 j% v* Y5 D0 X問你做咩咁憎佢
9 Y. s, x0 l$ j2 D* `
唔好理
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 天天快樂 at 2005-11-15 09:15 PM:
- I' Q. }/ j9 F9 P" k3 j' x8 A
9 A4 q$ T5 ^7 ^9 o上黎吹水都要日防夜防?
) E1 b1 T2 G4 y: N+ X
佢緊張過度
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
hi~
Originally posted by d228216 at 2005-11-15 21:16:
0 F9 W' C2 L2 b( h5 c7 @5 a! ?* T, g+ l
好似唔得, 你試吓咪知羅
7 r' }1 K* W( R3 R, o& i. N- g
. q- N( f5 c4 P. z
試吓!?
7 n9 `9 V  g$ Y3 w
; N. i+ Z* I+ j; ^0 Z0 d& t呢d時候不宜試新野..........
Originally posted by 清揚 at 2005-11-15 09:17 PM:
2 Q6 Z7 C" y, jhi~
, `1 R& ^6 N: U; H: [晚安
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。